Βενέτης: «Επεισόδια άλλων εποχών…»

Στο στούντιο του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, ο οποίος ήταν φανερά απογοητευμένος και προβληματισμένος από τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Ξάνθη. Κυρίως γιατί  δέκα μέρες πριν από το ίδιο ραδιόφωνο είχε απευθύνει έκκληση στους φίλους της Νίκης να προστατέψουν την ομάδα από ενέργειες που τη ζημιώνουν και αυτό εκ του αποτελέσματος,δεν εισακούστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Βενέτη:

Για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στον αγώνα με τη Ξάνθη ο κ. Βενέτης σημείωσε: «Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ όσο νομίζουμε. Πρέπει με κάποιο τρόπο η ομάδα να προστατευτεί. Μπορεί να μην ήταν ίδιας έντασης τα επεισόδια με αυτά στα Τρίκαλα και η τιμωρία να μην είναι ανάλογη, όμως είναι σίγουρο πως θα έχουμε συνέπειες.

Φύγανε μπουκάλια απ’ όλο το γήπεδο. Στην αρχή, για να λέμε την αλήθεια, έφυγαν μπουκάλια προς τους φίλους της Ξάνθης επειδή φώναξαν για την ομάδα τους. Εμείς δεν φωνάζαμε για την ομάδα μας εκτός έδρας;

Είχα πει ότι αν δεν καταφέρουμε να εξαλείψουμε αυτά τα φαινόμενα, έχουμε αποτύχει. Εφόσον αποτύχουμε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε.

Αυτά τα επεισόδια είναι άλλων εποχών. Δεν είμαστε στο «Π. Μαγουλάς» των προηγούμενων δεκαετιών. Βλέπουμε σε άλλες σκληρές έδρες να μην γίνεται τίποτα κι εμείς θα παραστούμε απολογούμενοι στο Πειθαρχικό της ΕΠΟ για τρίτη φορά σε δέκα αγώνες.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα. Είδα όλους αυτούς που πέταξαν μπουκάλια. Το εξοργιστικό είναι ότι ενώ έκαναν ζημιά, μετά γελούσαν.

Εγώ δεν θα κάνω τον αστυνόμο. Αν δεν μπορούμε μόνοι μας να προστατέψουμε την ομάδα, εγώ θα αποχωρήσω. Δεν γίνεται σε κάθε αγώνα να παρακαλάω την αστυνομία ή τους διαιτητές. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είναι εξοντωτικές οι ποινές.

Πρόσφατα, μαζί με τον Αλέξη είπαμε κάποια πράγματα στο ραδιόφωνο. Νιώθω ότι δεν ακουγόμαστε. Το ίδιο νιώθει και ο Αλέξης.

Πλέον ο κόσμος παίζει «μπάλα». Όπως ο κακός παίκτης παίρνει κόκκινη κάρτα και αφήνει την ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα, έτσι και ο κόσμος μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά με τη συμπεριφορά του.

Οι ποινές είναι γνωστές για κάθε τι που γίνεται. Δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν ξέρει. Όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες. Δεν υπάρχει το άλλοθι ότι δεν ήξερα. Αυτοί που το κάνουν, το κάνουν εσκεμμένα. Δεν μπορεί να είναι φίλαθλοι της Νίκης αυτοί. Όσα νεύρα κι αν έχεις δεν γίνεται να κάνεις ζημιά στην ομάδα σου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις