Blue Club και Blue Angels φιλοξένησαν τους οργανωμένους του ΠΑΣ Γιάννινα (photos)

Τη φιλοξενία των οργανωμένων της Νίκης ένιωσαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα που ταξίδεψαν στον Βόλο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, στον αγώνα με τη Λαμία. Οι Disorder Blue αφού κατάφεραν προς στιγμήν να βρεθούν στο πέταλο του Πανθεσσαλικού, εντούτοις με παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το γήπεδο. Μετά από πρόσκληση του Blue Club παρακολούθησαν τον αγώνα στα γραφεία τους στην οδό Αναπαύσεως, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν και τη βάση των Blue Angels όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Η σχετική ανάρτηση των οργανωμένων του ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκαν στον Βόλο:

Μια πολύ σημαντική μέρα εχθές.

Μία ιστορική στιγμή για την ομάδα μας αφού βρίσκεται στα μισά σχεδόν του πρωταθλήματος στην 3η θέση.

Γνωρίζαμε ότι δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια αλλά η οπαδική συνείδηση μας δεν μας επέτρεπε να μην βρεθούμε με όποιο τρόπο και με όποιο κόστος δίπλα στην ομάδα.

Βρεθήκαμε πιο νωρίς στην πόλη του Βόλου με το Club της Θεσσαλονίκης και μετά περιμέναμε όλοι μαζί έξω από Πανθεσσαλικό τα αδέρφια μας από Γιάννενα και καταφέραμε όλοι μαζί με τσαμπουκά να μπούμε στο γήπεδο αλλά η αστυνομία είχε αλλά σχέδια.

Δεν μας ένοιαξε αφού η ομάδα έστω και για μικρό χρονικό διάστημα ένιωσε ότι ήμασταν εκεί μαζί της.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού βρισκόμασταν εκτός οπαδοί της Νίκης Βόλου μας κάλεσαν στο blue club να δούμε από την τηλεόραση το υπόλοιπο ματς. Οπαδοί και από τους Blue Angels club est 1994 official μας κάλεσαν και στο δικό τους σύνδεσμο για κουβέντα και κοινές φωτογραφίες.

Θέλουμε πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε και θα υπάρξει εξίσου δυνατή φιλοξενία όταν βρεθούν στην Ήπειρο.

Τέλος βρεθήκαμε ξανά στο Πανθεσσαλικό να πανηγυρίσουμε μαζί με τους νικητές, με την ομάδα μας, με αυτούς που μας κάνουν περήφανους!

Η ομάδα πάει καλύτερα από ποτέ και εμείς όπως ήμασταν πάντα δίπλα έτσι είμαστε και τώρα!

Υ. Γ 1 ΠΑΣ ΖΟΥΜΕ ΕΥΡΏΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

Υ. Γ. 2 ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΈΜΒΡΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ PAS Giannina-Thessaloniki – DISORDER

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις