«Άδικο το σύστημα της SL2»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΛ ενώ σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΛ: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον ιδιοκτήτη. Είναι πολύ νωρίς, υπάρχουν παλιοί συμπαίκτες που στηρίζουν την ομάδα. Είναι άδικο το σύστημα της Σούπερ Λιγκ 2 γιατί οι πιθανότητες με δύο ομίλους είναι λίγες για ομάδες να πάρουν την άνοδο. Η ΑΕΛ θα πρέπει να αφήσει πίσω της όλα αυτά, είναι πολύ νωρίς να γίνει και άλλη αλλαγή προπονητή».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2: «Εκτός από την ΑΕΛ, ο Ηρακλής και η Ξάνθη είναι ομάδες με ιστορία. Πρέπει μια ομάδα για να καταφέρει να έχει συνοχή. Ο Ηρακλής δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στον δεύτερο γύρο μπορεί να τα πάει καλύτερα. Επίσης, καλά παιχνίδια έχουν κάνει η Ξάνθη και η Βέροια. Οι δεύτερες ομάδες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα παίξουν ρόλο στον δεύτερο γύρο αλλά στόχος πρέπει να είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες από την πρώτη ομάδα ή τραυματίες. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει είναι να γίνουν ρυθμιστές οι μεγάλες ομάδες και στη δεύτερη κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις