Παλτόγλου: «Το πηλίκο είναι μηδέν…»

Ο Άρης Παλτόγλου, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

«Δεν ξέρω τι έσοδα θα έχουμε. Περιμέναμε κάποια έσοδα, αλλά μέχρι στιγμής το πηλίκο είναι μηδέν. Υπάρχει μία συμφωνία με την ΕΡΤ και ένας νόμος που έχει ψηφιστεί για το στοίχημα, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα πάρουμε και πόσα. Τα περσινά χρήματα που πήραμε έγραφαν πάνω προκαταβολή. Ο κ. Αυγενάκης δεν έχει κατασταλάξει. Πάντως, τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Συνολικά το μπάτζετ μας είναι γύρω στο εκατομμύριο και είναι πληρωμένα. Ωραία ήταν αυτά που έβαλε ο κ. Αυγενάκης το καλοκαίρι, όπως η εγγυητική για παράδειγμα, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν και κάποια σίγουρα έσοδα. Οι ομάδες της Α’ Εθνικής παίζουν με εγγυητική 200.000 ευρώ και εμείς με εγγυητική 150.000. Αλλά οι ομάδες της Α’ Εθνικής έχουν έσοδα κοντά στα 4 εκ. ευρώ. Κάποιες ομάδες στην Super League 2 έχουν ιδιοκτήτες που αντέχουν οικονομικά, αλλά σε κάποιες θα παρουσιαστούν προβλήματα».

Σημείωσε ότι: «Όταν μιλούσα με τον Στράτο Ευγενίου, ο οποίος είναι κύριος, μου έλεγε για την χορηγία από το στοίχημα «δεν την θέλω, ο Ηρακλής είναι μεγάλο μαγαζί». Αλλά βλέπω ότι τώρα ο Ηρακλής δεν έχει κάποια εταιρεία στη φανέλα. Ζούμε δύσκολη κατάσταση, ζορίζεται όλος ο κόσμος και, φυσικά, και οι εταιρείες».

 

Κατέληξε λέγοντας: «Οι β’ ομάδες είναι πολύ ισχυρές. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλές επειδή αγωνίζονται παιδιά νεαρής ηλικίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις