SL2: Βροχή τα πρόστιμα για γιατρούς και προπονητές!

Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα για μη δήλωση γιατρού σε ομάδες της SL2. Ο Εργοτέλης καλείται να καταβάλλει χρηματική ποινή 8.000 ευρώ γιατί σε δύο αγώνες δεν δήλωσε προπονητή με UEFA PRO σε δύο αγώνες. 4.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η Ζάκυνθος για τον ίδιο λόγο αλλά για έναν αγώνα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της SL2:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ από την πειθαρχική παράβαση της εισαγωγής στο γήπεδο και του ανάμματος ενός πυρσού και ενός καπνογόνου μετά τη λήξη του αγώνα με ΠΑΕ Ρόδος (21.11.21).
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ από την πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας (21.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Καλαμάτα την χρηματική ποινή των 300€ (20.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Διαγόρας. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Λεβαδειακός την χρηματική ποινή των 300€ (14.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Τρίγλια. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 300€ (14.11.21).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Χανιά. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την χρηματική ποινή των 300€ (14.11.21).
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 13.11.21 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ Καβάλα. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δυο διαγωνιζομένων ομάδων.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με ΠΑΕ Κηφισιά. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την χρηματική ποινή των 300€. ΔΕΧETAI ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας 20.11.21 με ΠΑΕ Κηφισιά).
  • ΔΕΧETAI ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την χρηματική ποινή των 4.000€ (αγώνας με ΠΑΕ Επισκοπή, 14.11.21)
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης ιατρού ομάδας στο φύλλο αγώνα με την ΠΑΕ Ηρόδοτος. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ την χρηματική ποινή των 300€. ΔΕΧETAI ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ την χρηματική ποινή των 4.000€ (20.11.21).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις