Μπάγιτς: Το ίδιο δυνατά με Θεσπρωτό

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της προσεχούς αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, στην Ηγουμενίτσα, το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12, 14:45), για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας βολιώτικης ομάδας, Βλάντιμιρ Μπάγιτς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ξάνθη, πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Αποτυπώσαμε στον αγωνιστικό χώρο, για ακόμα μία φορά, ότι μπορούμε να αγωνιστούμε ως ομάδα και πολύ σκληρά, αλλά χάσαμε πολλές σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, όταν σπαταλάς “κλασικές” ευκαιρίες, συνήθως δέχεσαι εσύ πρώτος το τέρμα. Η Ξάνθη σκόραρε από μία στατική φάση, στην οποία κάναμε κάποια λάθη. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτή η ήττα, μιλήσαμε με τον προπονητή για τα λάθη μας, στον προηγούμενο αγώνα, παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και στον τρόπο που δουλεύουμε, ξεχνάμε την Ξάνθη και πάμε στο επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.
Προετοιμαζόμαστε, τις τελευταίες μέρες, για την προσεχή αυτή αναμέτρηση. Δεδομένα, θα πάμε στην Ηγουμενίτσα να παίξουμε το ίδιο καλά και δυνατά, όπως σε όλα τα ματς, και να επιστρέψουμε στον Βόλο με τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας για τη στήριξή του και στον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια, εντός κι εκτός έδρας. Στο τελευταίο ματς χάσαμε, αλλά δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να κερδίσουμε. Μας βοηθά πολύ και επιθυμούμε να συνεχίσει να το κάνει, σε όλες τις αναμετρήσεις. Πάμε στην έδρα του Θεσπρωτού να δώσουμε τους εαυτούς μας για το θετικό αποτέλεσμα, μακάρι να μας ακολουθήσουν οι οπαδοί μας και σε αυτό το γήπεδο, τους χρειαζόμαστε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις