Γ.Σ. Αλμυρού: Κάλεσμα για Αμπελώνα

«Ένα κομβικό εντός έδρας αγώνα δίνει την Κυριακή 12/12/2021 και ώρα 17:00μ.μ. η αντρική ομάδα μπάσκετ με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ» αναφέρει η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού και συνεχίζει:

«Μετά τις 6 πρώτες απαιτητικές αγωνιστικές και αφού η ομάδα ταξίδεψε σε Γιάννενα, Αγρίνιο και Πρέβεζα (δύο συνεχόμενα εκτός) κατάφερε να αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έφτασε λοιπόν η ώρα η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα και να ξεκινήσει με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής μια ακόμα απαιτητική δυάδα αγώνων πρωτού διακοπεί το πρωτάθλημα για τις γιορτές.

ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ.

Για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι φίλαθλοι να προσέρχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού από τις 16:30μ.μ. ώστε να γίνει σωστά και έγκαιρα ο απαραίτητος έλεγχος.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από τις δύο θύρες που έχουν άμεση πρόσβαση στην κερκιδα.

Φίλαθλοι έως 18 ετών εισέρχονται στην κερκίδα

από την αριστερή θύρα με την επίδειξη self test 24ωρων.

Φίλαθλοι από 18 ετών και άνω εισέρχονται στην κερκίδα από την δεξιά θύρα με την επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Κατά την διάρκεια του αγώνα η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

# Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 1929

# BASKETBALL»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις