Για γκάφα ολκής κάνουν λόγο τα ΜΜΕ της Θράκης για τον Βολιώτη διαιτητή στο Ξάνθη – Ολυμπιακός Β.

Η έκπληξη… της ΚΕΔ/ΕΠΟ να ορίσει Βολιώτη διαιτητή στον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ της Ξάνθης.

Ας δούμε πως υποδέχθηκαν δύο αθλητικά portals της Θράκης τον ορισμό του κ. Καλατζή στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου

Για γκάφα ολκής κάνει λόγο το thrakisports.gr :

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε η ΚΕΔ αφού όρισε διαιτητή από τον Βόλο για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου στα Πηγάδια.

Ο λόγος για τον Στέφανο – Βάιο Καλατζή από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που ορίστηκε για την σημαντική αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, προς έκπληξη όλων.

Αξιοσημείωτο είναι πως… απόρησαν και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Βόλου, ενώ από πλευράς Ξάνθης ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναμένοντας φυσικά την άμεση διόρθωση του ανεξήγητου σφάλματος.

Το sportsaddict.gr κάνει λόγο για απίστευτη γκάφα:

Σε μια ακόμα και για αυτή την ΚΕΔ γκάφα ολκής έπεσε ο Βρετάνος Κόλλινς, άμεσα συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ, που όρισε Βολιότη διαιτητή να διευθύνει το ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ναι καλά διαβάσατε Βολιότη διαιτητή και μάλιστα εν ενεργεία της ΕΠΣ Θεσσαλίας(δηλαδή την ΕΠΣ του Βόλου), έναν διαιτητή που μάλιστα στο μοναδικό ματς που σφύριξε φέτος άφησε με πολλά παράπονα την ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ στο ματς με την Βέροια οπού έβγαλε 3 κόκκινες και έδωσε ένα “αμφισβητούμενο” πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ημαθίας.

Πέρα όμως απο το αγωνιστικό σαφέστατα το μεγάλο ζήτημα που τίθεται εδώ είναι πως διαλέγει η ΚΕΔ τους ορισμούς, αν δηλαδή μιλάμε για ανθρώπινο λάθος η απλά επίδειξη δύναμης και προσπάθεια να στείλουν μηνύματα για τις διαθέσεις τους…Άλλωστε οι κακές διαιτησίες που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα η Ξάνθη μόνο τυχαίες δεν μπορούν να αξιολογηθούν…

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την άμεση αντίδραση της ΚΕΔ και αλλαγή του σκανδαλώδη ορισμού του αγώνα. Δείτε τον ορισμό που θέλουμε να πιστεύουμε πως η ΚΕΔ θα διορθώσει άμεσα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις