Ψάχνει “αντίδραση” ο Ολυμπιακός Βόλου με Ξάνθη

Με στόχο να εμφανίσει σημάδια βελτίωσης και να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς από τη Ξάνθη θα παραταχθεί, σήμερα στις 2.45 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου, στο “Xanthi Arena”. Η αποστολή των ερυθρόλευκων δεν θα είναι εύκολη καθώς οι γηπεδούχοι στοχεύουν ξεκάθαρα στην άνοδο, όμως μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους, παρά τη βαθμολογική συγκομιδή τους. Στην έδρα τους έχουν κερδίσει τον Θεσπρωτό (1-0) και τον Αλμωπό Αριδαίας (2-0). Στα πέντε μέχρι στιγμής παιχνίδια τους έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ, στην πρεμιέρα από τον Πιερικό, κι έχουν σημειώσει 11 από τα οποία τα 6 με την Καβάλα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου

Οι ερυθρόλευκη αποστολή βρίσκεται από χθες στη Ξάνθη όπου και πραγματοποίησε ένα χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις της ακριτικής ομάδας. Ο Μανού Καγιέχα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Μπάτροβιτς, Φιλίποβιτς, Κιτόκο, Ναά, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης και Χατζής. Εκτός παρέμειναν ο τραυματίας Στάμου και οι Ντιαμπί, Χάσεκ, Ντουάρτε, Ετόγκα, Αμπουμπακάρι και Κωνσταντίνου.

H αποστολή της Ξάνθης

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Ξάνθης για το σημερινό παιχνίδι. Ο κ. Κεχαγιάς επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Izzo, Γιακουμής, Πολίμος, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Monrose, Πλατέλλας, Δημητριάδης Τ., Τσέλιος, Δόρης, Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης, Gomez, Ginsari, Διαμαντόπουλος και Ibraimi.

Μετά τη γκάφα… Βουρνέλης

Μετά τη “γκάφα” να ορίσει Βολιώτη διαιτητή στον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου, η ΚΕΔ/ΕΠΟ άλλαξε τη διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης μία μέρα πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά:

Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου (11/12, 2:45 μ.μ.)

Διαιτητής: Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αναστασιάδης Αχιλλέας (Σερρών), Νταβέλας Αργύρης (Μακεδονίας)

4ος: Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις