Δεν διεξάγεται το Κηφισιά – Ζάκυνθος

Εκτός από το Ρόδος – Καλλιθέα που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα των φιλοξενούμενων, άλλο ένα ματς για την 7η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Betsson Super League2 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στην ομάδα της Ζακύνθου να ταξιδέψει στην Αθήνα και έτσι αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Αρχικά η ΠΝΟ είχε κηρύξει 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Οι νησιώτες μετέβησαν το πρωί του Σαββάτου στο τοπικό λιμάνι, όμως το λιμενικό ενημέρωσε πως υπάρχει απαγόρευση απόπλου που δεν επιτρέπει τα ταξίδια με τα πλοία.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ιονίου αναζήτησε την εναλλακτική του αεροπορικού ταξιδιού, όμως δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα εισιτήρια για την Αθήνα και έτσι υπήρξε η αναβολή του αγώνα με την Κηφισιά.

Η υπόθεση θα πάει στον αθλητικό δικαστή. Εκεί η Ζάκυνθος θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει, ώστε η διοργανώτρια να ορίσει εκ νέου τον αγώνα, διαφορετικά θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις