Η Νίκη επικράτησε με 55-35 του Ολυμπιακού Β. στο γυναικείο μπάσκετ

Η έμπειρη ομάδα της Νίκης Βόλου, επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 55-35 για το γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ. Ο Ολυμπιακός Βόλου σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:
“Μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες σε γυναίκες και κορασίδες, ήρθε και η πρώτη ήττα στο γυναικείο πρωτάθλημα από την καλύτερη σήμερα και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα της Νίκης Βόλου με σκορ 55-35. Οι νεαρές μας παίκτριες, αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα και επέτρεψαν στη Νίκη να πάρει μια διαφορά που δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε, παρά την καλή μας άμυνα, ειδικά στο β’ μέρος. Συγχαίρουμε τον αντίπαλό μας και συνεχίζουμε δυνατά να δημιουργούμε την ομάδα του μέλλοντος. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο μέσος όρος ηλικίας της νέας γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, είναι μόλις τα 15,5 χρόνια…Συνεχίζουμε δυνατά να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Να απολαμβάνουμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό.
Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Γεωργουσόπουλος
Δεκάλεπτα: 15-5, 17-9, 12-7, 11-14
ΝΙΚΗ (Γαλανάκης): Παρασχάκη Κ. 4, Γεροκώστα, Παρασχάκη Ε. 6, Αγαγιώτη 12 (2), Τσάγγαρη, Ξενοκώστα 11, Κοπάνου 9, Βαίτση 2, Πατσαλή 5 (1), Τότση 6, Χουζούρη, Μαρίνου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Γκρίνια, Ράπτη, Κανελλοπούλου 14, Δαλαμάγκα, Σιουμουρέκη 9 (1), Μιχαλακάκη, Καραστάθη 2, Σύρμου, Κοτοπούλη 5, Καπερώνη 4, Πολύζου 1.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις