Τρία στα τρία για τα τμήματα του Αιολικού Βόλου

Με τρεις νίκες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του μπάσκετ, συνέχισε ο Αιολικός Βόλου την πορεία του το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Αιολικός Βόλου για μια ακόμη φορά ήταν  νικητής σε όλα τα αγωνιστικά του  τμήματα το Σαββατοκύριακο11και12Δεκεμβρίου.                                                                                Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί στις 11 Δεκεμβρίου η παιδική ομάδα του Αιολικού με προπονητή τον Αντώνη Σαμαρά κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του Ολυμπιονίκη. Με τη νίκη αυτή οι παίδες του Αιολικού είναι αήττητοι και βρίσκονται στην 1η θέση του πρωταθλήματος του Ν. Μαγνησίας. Το απόγευμα του Σαββάτου με προπονητή το Καραγιώργο Δημήτρη η αντρική ομάδα ,που  απαρτίζεται ως επί το πλείστον από παίδες και εφήβους πήρε μία σημαντική νίκη εκτός έδρας (στη Λάρισα) απέναντι στην  ομάδα της Ε.Α.Λ. Τέλος την Κυριακή το πρωί με προπονητές τους Γουμενόπουλο Στάθη και Σαμαρά Αντώνη οι κορασίδες επικράτησαν εκτός έδρας των Τιτάνων Αλμυρού. Με τη  νίκη αυτή οι κορασίδες του Αιολικού  βρίσκονται στην 2η θέση του πρωταθλήματος στο Ν. Μαγνησίας.

ΕΑΛ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 73-74

Σημαντική νίκη πήρε ο Αιολικός απέναντι στην ΕΑΛ. Στο ξεκίνημα του πρώτου δεκαλέπτου ο Αιολικός ήταν μπροστά με ένα επί μέρους σκορ 17-4! Οι έμπειροι όμως παίκτες της ΕΑΛ κάλυψαν την διαφορά τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο 23-23. Στο 13ο λεπτό το σκορ ήταν 31-30 και ισόπαλο 42-42 στο ημίχρονο. Τον πρώτο λόγο είχαν οι επιθέσεις εκατέρωθεν των ομάδων με ανύπαρκτες τις άμυνες. Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε κατά τον ίδιο τρόπο πότε η μία ομάδα να προηγείται πότε η άλλη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στα 4.25΄ ο Αιολικός βελτιώνοντας την άμυνα του βρέθηκε να κερδίζει 71-59!Φάνηκε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.  Οι νεαροί παίκτες του Αιολικού όμως υπέπεσαν σε λάθη με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Ε.Α.Λ. και να φέρουν για μια ακόμη φορά το παιχνίδι στον πόντο. Στα 2΄΄ ενώ το σκορ ήταν 73-74 παίκτης του Αιολικού υπέπεσε σε  φάουλ που ήταν και το 5ο του με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο παίκτης της Ε.Α.Λ αστόχησε στις βολές και το ριμπάουντ το κέρδισαν οι παίκτες του Αιολικού μαζί με το ροζ φύλλο.

Δεκάλεπτα:23-23,42-42,59-59,73-74.

E.A.Λ. (Σταυρόπουλος Δημ.) Τσιρέκας, Μηλιώνης 10,Βαλιώτης 4,Μουράτης 11(3),Καρπούζας 6,Γκαραγκούνης 2,Τσακνάκης Σταυρόπουλος, Καφάσης 16,Κουρής,Σταυρόπουλος 24(4)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(ΚαραγιώργοςΔ.) Βόντζος,Δεμίρης , Σαμαράς 20(4),Σαββίδης 2,Μισαηλίδης, 14(2),Παρισάκης 6,Οικονόμου,Κολτσιδόπουλος3(1), Βαγιόπουλος 15, Θεοδωρόπουλος, Παπαζήσης 10.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΠΑΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ.Α.Θ 2021-22

ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 60-68

Ο Αιολικός στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το σκορ να είναι 20-13 υπέρ του Ολυμπιονίκη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αιολικός ανέβασε στροφές και τελείωσε το ημίχρονο 32-33. Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ 52-50. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αιολικός διόρθωσε τα λάθη του και κατόρθωσε να βγει νικητής με 60-68.

Δεκάλεπτα 20-13,12-20,20-17,08-18

Ολυμπιονίκης (Γκοντόπουλος) Στέλλος, Μήτσου, Κρανιάς,Παρασχάκης, Περίσσης, Γιαννούλης, Στεφόπουλος .

Αιολικός (Σαμαράς) Δαλούκας,Λαϊος,Μαρτίου, Σελιτσανιώτης, Σταθόπουλος,Στύλλας,Χαντζής,Βόντζος, Λογοδότης, Ξανθάς, Λεφάκης, Σαββίδης.

 

Πρωτάθλημα Κορασίδων Ε.Σ.Κ.Α.Θ.

Τιτάνες Αλμυρού – Αιολικός Βόλου 42-44

Δεκάλεπτα: 16-13,22-21,28-36,42-44

Τιτάνες Αλμυρού (Φλεβάρης Θαν.)Μπουντή Σ,  Καραπατάκη, Μπέλλου, Ζγουλέτα,Μαναρά,Κοσμίδη,Μανούρα,Κελγιάννη,Τέντα,Μπουντή Π,Χριστέλλου

Αιολικός Βόλου(Γουμενόπουλος Στάθ.-Σαμαράς Αντ.)Φώτου,Αναστασιάδη, Κούντρια , Βότζου, Μαύρου ,Παρίση, Παναγιωτάκη, Γκέρτσα, Θεωδοροπούλου, Κολτσάρα ,Μιχάλαρου, Γκριτζαλή.

Το Δ.Σ. του Αιολικού συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες όπως και τους προπονητές για τις επιτυχίες των αγωνιστικών τους τμημάτων”

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις