Στους επίλεκτους του ΣΕΓΑΣ αθλητές της Νίκης Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Κλιμάκια επίλεκτων αθλητών-αθλητριών ανά περιφέρεια δημιουργεί η Ομοσπονδία του στίβου με στόχο την παρακολούθηση της προπονητικής και αγωνιστικής τους εξέλιξης.

Τα κλιμάκια αυτά, θα αποτελέσουν τη νέα αθλητική «δεξαμενή» του ΣΕΓΑΣ, που θα παρακολουθεί την αγωνιστική εξέλιξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.

Από τη λίστα που ανακοινώθηκε, δε θα μπορούσαν να λείπουν αθλητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, βάσει τη εξαιρετικής πορείας του συλλόγου την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Συνολικά 5 αθλητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 συμπεριλήφθηκαν στη λίστα και πιο συγκεκριμένα οι:

Αντωνιάδης Αλέξανδρος (3ος 200ΕΜΠ)

Μαυρομιχάλη Ευτυχία (3η ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ)

Μήλιου Ελένη (1η 2000Μ Φ.ΕΜΠ.)

Μιχαλόπουλος Πέτρος (1ος 150Μ)

Τσιούρη Γεωργία (2η 2000Μ Φ.ΕΜΠ)

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Γιώργος Τάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Είναι πολύ σημαντικό, οι ομοσπονδίες να βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών κι αθλητριών , καθώς μέσα από το «φυτώριο» κάθε ερασιτεχνικού αθλητικού συλλόγου, «γεννιούνται» οι αυριανοί πρωταθλητές. Είναι μεγάλη μας χαρά, που ο ΣΕΓΑΣ έχει συμπεριλάβει πέντε αθλητές του Συλλόγου μας στα κλιμάκια κι αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλο το τμήμα συλλογικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις