Γκάφα… και επανάληψη της κλήρωσης του Champions League!

Ξανά… από την αρχή θα γίνει η κλήρωση του Champions League! Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που διέρρευσαν περί έντονων αντιδράσεων για το λάθος που έγινε με το μπαλάκι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα επαναληφθεί η διαδικασία.

Το μπάχαλο δημιουργήθηκε όταν η Βιγιαρεάλ κληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ενώ οι δυο τους είχαν τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων. Το μπαλάκι των «κόκκινων διαβόλων» αφαιρέθηκε και έτσι λίγο μετά οι Ισπανοί κληρώθηκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη συνέχεια ωστόσο, το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ δεν ξαναμπήκε στην κληρωτίδα, κάτι που σημαίνει πως στις επόμενες κληρώσεις και στα ζευγάρια που ανέδειξε των Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ-Σάλτσμπουργκ, η επιλογή του συλλόγου του Μάντσεστερ δεν βρισκόταν στους υποψήφιους αντιπάλους!

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για τεχνικό πρόβλημα με το λογισμικό που δίνει τις κατευθύνσεις για το ποιες ομάδες μπορούν να κληρωθούν με άλλες και ποιες όχι, εξαιτίας του οποίου πρέπει ν’ ακυρωθεί η κλήρωση.

Την ώρα λοιπόν που προέκυψαν νέες διαμαρτυρίες από τη Ρεάλ (η οποία θεωρεί με τη σειρά της ότι δεν πρέπει να επηρεαστεί η διαδικασία που της έφερε αντίπαλο την Μπενφίκα), σφραγίστηκε ότι η νέα κλήρωση θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις