Νίκη-τίτλου για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 50-34 την ΑΕΒ Διμηνίου (60 photos)

Νίκη-τίτλου για την ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου. Ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση οι νεαρές «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 50-34 της Α.Ε.Β. Διμηνίου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Αυτή ήταν η 7η σερί νίκη και επιτεύχθηκε απέναντι στην ομάδα που έχει χάσει…

…μόνο από τον Ολυμπιακό φέτος (δύο φορές), καθώς οι «ερυθρόλευκες» είχαν νικήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με 58-54.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ως ομάδα, μέσα στο παρκέ και έφτασε δίκαια στη νίκη. Η Α.Ε.Β. Διμηνίου πρόβαλε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγήθηκε με έξι πόντους διαφορά, όμως τα κορίτσια του Ολυμπιακού κάνοντας σερί 9-0 κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο μέρος, έχοντας διαφορά τριών πόντων υπέρ τους, με καλάθι της Βάλιας Χούτα στην εκπνοή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο, λειτούργησε καλύτερα από τις φιλοξενούμενες και γρήγορα το 27-27 έγινε 35-29 με τη λήξη της 3ης περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και με επιμέρους σκορ 15-5 έφτασε στο τελικό 50-34.
Η πολύ καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, ήταν το κλειδί της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό.
Διαιτητές: Ζαχαρής, Δόλγυρας
Δεκάλεπτα: 13-10, 25-22, 35-29, 50-34.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Ράμμου) Τζανετοπούλου 2, Χούτα 18, Κανελλοπούλου, Λιόλιου 6, Στάμου 7 (1), Παρασχάκη, Αρτεμισίου 17 (2), Ψήφου, Λιάκου, Θέου, Νάνου.
Α.Ε.Β. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: (Λότφι) Γκουντινάκου, Βλιώρα, Κουτέ 6, Πατρικίου, Ράντζα, Μακρή, Μιχαηλίδου 8, Γεωργούλα 8, Μοδέα 8 (1), Κυλεριώτη 4, Ζαμπέτογλου.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις