Κούγιας:“Υπάλληλοι των επιχειρήσεων Μελισσανίδη οι διαιτητές με την Καρδίτσα”

Υπάλληλοι των επιχειρήσεων Μελισσανίδη είναι οι διαιτητές Τσαμούρης και Οικονόμου, οι οποίοι ορίστηκαν στο ματς της ΑΕΛ με την Αναγέννηση, καταγγέλει ο Αλέξης Κούγιας.

H ανακοίνωση:

“Πληροφορηθήκαμε τους διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην φίλη ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας.

Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι τους ορισμούς διαιτητών στην Super League 2 δεν τους κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ, γιατί είναι αδιανόητο να ορίζονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας διαιτητές από τον σύνδεσμο Πειραιά και μάλιστα ο διαιτητής του αγώνα ο Τσαμούρης και ο Α’ βοηθός ο Οικονόμου να είναι υπάλληλοι των επιχειρήσεων Μελισσανίδη, με τον οποίον ο κ. Κούγιας ευρίσκεται σε εντονότατη δικαστική αντιδικία επί σειρά ετών, τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά δικαστήρια.

Είναι αδιανόητο επίσης να ορίζονται διαιτητές μονίμως από την Ένωση Πέλλας τον πρόεδρο της οποίας έχει καταγγείλει ο κ. Κούγιας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει τον κ. Κλάτενμπεργκ και τους συνεργάτες του προ των ευθυνών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από την Ένωση Πέλλας ήταν και ο διαιτητής Γιουματζίδης που έκανε την σφαγιαστική διαιτησία εις βάρος της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Τρίγλια στο Καυτατζόγλειο και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ μας, ανέχθηκε τα εγκληματικά κτυπήματα και τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του Όγκμποε από τον Χρούσιελ, ώστε τελικώς να τον αποβάλλει και να μην παίξει τόσο απέναντι στον ΠΑΟΚ, όσο και απέναντι στην Βέροια.

Ο Τσαμούρης είχε οριστεί και στο αλήστου μνήμης παιχνίδι στην Ξάνθη το 2018, όταν η ομάδα μας έπαιζε μονότερμα την χαϊδεμένη της διαιτησίας Ξάνθη και μέσα σε ένα λεπτό με δύο κίτρινες κάρτες απέβαλε τον Γκόλια που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με αποτέλεσμα να χάσουμε παίζοντας με 10 παίκτες τα τελευταία 30λεπτά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις