Μονόδρομος η ΝΙΚΗ με Δωτιέα (pregame)

Μονόδρομος είναι για τη Νίκη Βόλου η κατάκτηση των τριών βαθμών με αντίπαλο τον Δωτιέα, σήμερα (14/02, 15:00) στο «Π. Μαγουλάς». Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που άρχισε στην Κατερίνη ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων Καραϊσκάκη και Αιγινιακού.

Με Μπαλαράμπε

Ο τεχνικός των κυανολεύκων συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Σαντίκ Μπαλαράμπε. Ο Αγγλονιγιριανός επιθετικός επανέρχεται στην αγωνιστική δράση καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, προσφέροντας ακόμη μία αξιόπιστη λύση στον επιθετικό τομέα της Νίκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χολέβας και Βέργος, με τον πρώτο να εκτίει τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και τον δεύτερο να αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός παρέμεινε και ο Ρολντάν καθώς το δελτίο του δεν είναι έτοιμο. Ο Σκοπελίτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τις 24 Φεβρουαρίου και μετά.

Η αποστολή ΝΙΚΗΣ

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή των κυανολεύκων είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βρονταράς, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Λίμα, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Τσορμπαντζής.

Αδύναμος εκτός έδρας ο Δωτιέας

Από τις 4 Νοεμβρίου έχει να γευτεί τη χαρά του θετικού αποτελέσματος σε εκτός έδρας αγώνα ο Δωτιέας Αγιάς, όταν και κέρδισε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 1-0. Από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα της Αγιάς μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμες εξόδους. Ο Δωτιέας εμφανίζεται ενισχυμένος κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δείχνει πως θα δώσει τη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οδηγίες εισόδου

Γενική είσοδος 10 ευρώ, εκτός των θέσεων στο κέντρο της Σκεπαστής κερκίδας (VIP) που κοστίζουν 20 ευρώ, ορίστηκε για το σημερινό Νίκη – Δωτιέας. Η κερκίδα επί της Μαιάνδρου θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Την Κυριακή 14/02/2016 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄ η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Δωτιέα Αγιάς.

Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:00΄.

Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.

Οι φίλαθλοι του Δωτιέα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα (20) ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.”

Οι διαιτητές

Ο Δημήτρης Ψυχούλας, από την ΕΠΣ Βοιωτίας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Δωτιέας Αγιάς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31/1 στις 15:00 στο «Π. Μαγουλάς». Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Φίλος επίσης από την ΕΠΣ Βοιωτίας και Στέλιος Καραγιάννης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Στέφανος Καλυβιώτης από την Ένωση Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις