Η κοπή πίτας του Γ.Σ. Βόλου και τα 120 χρόνια του συλλόγου (40 photos)

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βόλου γέμισε από αθλητές, γονείς και φίλους του Γ.Σ. Βόλου, στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 14/2. Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αντώνη Χιώτη έδωσε το «παρών», ενώ έγινε…

…ιστορική αναδρομή στα 120 χρόνια από την ίδρυση του Γ.Σ. Βόλου από τη δημοσιογράφο κ. Ελένη Παπαθανασίου, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αντώνης Χιώτης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους αθλητές και στις αθλήτριες του Γυμναστικού υγεία και επιτυχίες, ενώ την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο οποίος στο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε πως η Περιφέρεια Μαγνησίας στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα είναι αρωγός του Γ.Σ. Βόλου στο μέτρο των δυνατοτήτων της.
Κατά τη διάρκεια της ιστορικής αναδρομής προβλήθηκε βίντεο από το αρχείο του Γ.Σ. Βόλου, με φωτογραφίες από παλιούς αθλητές, προέδρους από τις περασμένες δεκαετίες, μέχρι και τη σημερινή εποχή, από όλα τα τμήματα που καλλιεργεί ο ιστορικός σύλλογος (στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση, ενόργανη γυμναστική, ποδηλασία).
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από τη σημερινή εκδήλωση του Γ.Σ. Βόλου:

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις