Ρόδος κατά Παλτόγλου, Χαραλαμπίδη, διοργανώτριας και διαιτησίας

Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, του Αιγάλεω και της διοργανώτριας, εξέδωσε η Ρόδος μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω, όπου οι νησιώτες ηττήθηκαν με 3-1.

Αναλυτικά:

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά στο σημερινό αγώνα άρχισε με την υποδοχή του πατρός Παλτόγλου στο γήπεδο του Αιγάλεω που χωρίς λόγο και αιτία έδωσε το σύνθημα για να μετατραπεί ο χώρος σε κολαστήριο. Να ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτό, για να μην έχουμε θύματα σε μια επόμενη φορά.

Τόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας όσο φυσικά και της διοργανώτριας δεν άφησαν περιθώρια για μια ομαλή εξέλιξη του αγώνα: θέλανε και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στις ορέξεις ενός ανεκδιήγητου διαιτητή που χάρισε τη νίκη στην αντίπαλη ομάδα με δυο πέναλτυ. Με τέτοιες τακτικές και πρακτικές θεωρούμε πως η κατάσταση ειναι για εξέταση και για να αποκλειστούν αυτοί από μελλοντικές αναμετρήσεις: Η Ροδος διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη κατάσταση και καλεί τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα! Δεν μπορούμε να χαριστούμε σε τέτοιες διαιτησίες! Δεν μπορούμε να χαριστούμε σε τέτοια φιλοξενία!
ΥΓ Η απαράδεκτη τακτική των δηλώσεων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ πίσω από την Πόρτα συνεχίζονται! Ας μας πει ο κ προπονητης του Αιγάλεω, μια φάση που κάνανε στο δεύτερο ημίχρονο και πώς κατάφεραν να μας κερδίσουν με τον απίστευτο διαιτητή, τα απίστευτα πέναλτυ και την κατάσταση που διαμόρφωσαν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις