Με Καβάλα στο Πανθεσσαλικό η Νίκη (16/12, 3 μ.μ.)

Ευκαιρία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι η σημερινή (16/12, 3 μ.μ.) για τη Νίκη Βόλου καθώς αντιμετωπίζει την αδύναμη Καβάλα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής για την SL2. Οι «Βολιώτες» έχοντας δύο σερί ήττες (Ξάνθη, Θεσπρωτός) αναμένεται σήμερα να πάρουν εύκολα τη νίκη και να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Η Καβάλα των «ερασιτεχνών» ποδοσφαιριστών δεν έχει μπορέσει να προβάλλει αντίσταση σε κανέναν αντίπαλο μέχρι τώρα και δέχεται 6-7 τέρματα σε κάθε αγώνα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει τη δυνατότητα να δώσει λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που απουσίασαν το τελευταίο διάστημα ώστε να πάρουν ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Μία συνέχεια η οποία δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη διότι το επόμενο παιχνίδι με τον Αλμωπό δεν ορίστηκε λόγω της αποβολής της ομάδας της Αριδαίας από το πρωτάθλημα. Πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή. Σύμφωνα με τους κανονισμούς και το προηγούμενο με το «Λεβαδειακός – Ζάκυνθος», η Νίκη θα πρέπει να πάρει το παιχνίδι στα «χαρτιά» ωστόσο στην ελληνική πραγματικότητα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Στην αποστολή της βολιώτικης ομάδας επιστρέφουν οι Γκαρσία, Αλιατίδης και Βλαχομήτρος ενώ αντιθέτως θα παραμείνει στα πιτς ο Ξενοφών Πάνος.

Οι  διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Καβάλα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16/12 στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Αλέξανδρος Σταυρογλου και Χρήστος Νικολάου από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Σπύρος Νικολάου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας).

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ

Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, κατά την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, από τις 10 το πρωί. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για τον κόσμο, δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις