NIKH με σεβασμό στην Καβάλα των δέκα παικτών

Όπως ήταν αναμενόμενο η Νίκη Βόλου κέρδισε την Καβάλα, σταματώντας το σκορ στο 7-0. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής και σχολιασμού καθώς από τη μία υπήρχε μία επαγγελματική ομάδα και απέναντι δέκα παιδιά που τα έβαλαν να παίξουν ποδόσφαιρο, με τη μεγάλη πλειοψηφία τους να μην έχουν σχέση με το άθλημα.

Οι παίκτες της Νίκης  σεβόμενοι τον κόσμο, τον αντίπαλο και το άθλημα, παρατάχθηκαν  στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως θα το έκαναν απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ωστόσο δεν ανέβασαν στροφές σε κανένα σημείο του αγώνα και πως να το κάνουν όταν απέναντι είχαν μία ομάδα που στην ουσία δεν ήταν ποδοσφαιρική.

Για το τεχνικό τιμ της Νίκης το ματς δεν ήταν ούτε καν προπόνηση και ουσιαστικά χάθηκε μία μέρα προετοιμασίας.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Μιράντα, Ροχάνο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μπόσιο, Βασιλείου.

Μακάρι η ιστορική ομάδα της Καβάλας να ξαναβρεί το δρόμο της και τα παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου να είναι πραγματικά ντέρμπι, όπως των προηγούμενων ετών.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κυρίτσης Γ., Τζοβάρας, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης (46’ Αλιατίδης), Μέτσε (46’ Παναγιωτίδης) (46’ Μπόσιο), Τσουκαλάς, Βασιλείου, Μιράντα (46’ Αλτιντζής), Γκαρσία, Ροχάνο (46’ Μπάλλας).

Καβάλα (Νούρι): Παπαποστόλου, Χατζηγεωργίου, Κλεπουσνιώτης, Γιαννακός, Λαμπαδίτης, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Απόσογλου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις