Βοσνιάδης: «Βάζουμε τις βάσεις»

Σε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα αναφέρθηκε στη συνέντευξή του μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του τεχνικού της Νίκης Βόλου όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, ο αντίπαλος είχε τα προβλήματά του. Θα ήθελα να πω δύο πράγματα για την Καβάλα. Καταρχάς συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά που ταλαιπωρούνται τόσο καιρό. Σήμερα ήρθα και δέκα παίκτες. Είναι μία μεγάλη ομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει την ιστορία και εύχομαι να βρει γρήγορα τον δρόμο της.

Αυτό που γίνεται δεν είναι καλό για το πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι κάποια στιγμή να βρουν όλες οι ομάδες τον δρόμο τους ώστε να έχουμε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Έγινε αυτό που έγινε με τον Αλμωπό, πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα στο επίπεδο που πρέπει, μέσω των προπονήσεων, μέχρι τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό. Από ‘κει και πέρα έχουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που θα καλυτερεύσουν τη συνέχεια μας σαν ομάδα»

«Πρώτη φορά σε τέτοιο παιχνίδι»

«Το καλοκαίρι υπήρξε μία μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο με την αναδιάρθρωση. Έφευγαν ομάδες, καλούσαν κάποιες άλλες ομάδες. Φτάσαμε στο σημείο, ενώ προσπαθούσαμε να βάλουμε τα στάνταρ, να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Εύχομαι πολύ γρήγορα να ολοκληρωθεί ότι είναι να ολοκληρωθεί και σ’ αυτό το επίπεδο να μπορούν να βρίσκονται οι ομάδες που μπορούν.

Δυστυχώς είμαστε στεναχωρημένοι γιατί πρώτη φορά συμμετέχω σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Να μην ξέρεις πώς να πας και πώς να αντιδράσεις».

«Χάθηκε μία ευκαιρία»

«Γενικά, πιστεύω πως χάθηκε μία ευκαιρία. Μπήκαν οι προϋποθέσεις αλλά δυστυχώς χάθηκε η ευκαιρία για να μπορέσουν να αλλάξουν πράγματα. Και πάλι λέω πως υπάρχει ελπίδα. Να δούμε τη συνέχεια το επόμενο χρονικό διάστημα. Στο επόμενο πρωτάθλημα να μπούνε τα πράγματα σε μία σειρά και ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο.

Πρέπει να κάνουν όλοι την προσπάθειά τους, είτε είναι η διοργανώτρια της SL2, είτε οι ομάδες ώστε να μη ζούμε αυτές τις καταστάσεις διότι είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Είναι ένα πρωτάθλημα που παίζουν πολλοί Έλληνες παίκτες. Αν δεν καταλάβουμε πως πρέπει να υπάρχει μία δυνατή δεύτερη κατηγορία, τότε θα έχει πρόβλημα και η SL1».

Για το ότι δεν θα γίνει το ματς με τον Αλμωπό: «Ουσιαστικά αυτοί που βγαίνουν εκτός προγράμματος είμαστε εμείς. Εμείς θέλουμε να παίξουμε. Από ‘κει και πέρα θα μας το ορίσουν το ματς σε άλλη ημερομηνία; Θα φύγει ο Αλμωπός; Αυτή τη χρονική περίοδο τιμωρούμαστε εμείς που βγαίνουμε εκτός προγράμματος. Αν χρειαστεί να παίξουμε θα πρέπει να φορτωθεί το πρόγραμμά μας αργότερα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, έχουμε χάσει την μπάλα. Στενάχωρες καταστάσεις».

Για το αν μπορεί να προσφέρει κάτι στην ομάδα το παιχνίδι με την Καβάλα: «Αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα τίποτα. Το μόνο που έδωσε είναι τρεις βαθμοί με έναν πιο εύκολο τρόπο. Όμως αν θέλουμε να βλέπουμε πιο μακριά, είναι μία στενάχωρη κατάσταση για εμάς που υπηρετούμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε πως είναι οι τελευταίες φορές που τα ζούμε»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: «Είχαμε πει και στο ματς του Πανθεσσαλικού, όταν είχαμε παίξει πολύ καλά και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ και μειώθηκαν οι πιθανότητές μας, εμείς θέλουμε να τις εξαντλήσουμε. Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα SL1 που έχει το πλεονέκτημα. Μακάρι να βρούμε τον τρόπο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στο θεσμό. Γι’ αυτό θα πάμε».

«Δεν είμαστε η ομάδα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στο πρωτάθλημα»

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η ομάδα μας θα έπρεπε να έχει περισσότερα πράγματα βαθμολογικά. Ήρθε κι ένα παιχνίδι που δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε δηλώσεις, ένα παιχνίδι που το παίξαμε στο βούρκο. Παίξαμε πόλο, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε η ομάδα που θα δημιουργήσει προβλήματα στο πρωτάθλημα. Το είδατε και τη δεύτερη αγωνιστική με τη Βέροια, όταν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι πιο «έξυπνο», παίξαμε με 13 ποδοσφαιριστές. Δεν ψάξαμε τρόπο να φύγουμε και δημιουργήσουμε κι άλλο πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Στην Ηγουμενίτσα ήταν ένα παιχνίδι που εύκολα θα μπορούσε να μην ξεκινήσει για να προφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Ήμασταν εκεί, το παίξαμε το παιχνίδι, το χάσαμε, θα υποστούμε την κριτική, αλλά πολύ εύκολα αν θέλαμε δεν θα το παίζαμε εκείνο το παιχνίδι γιατί δεν έπρεπε να παιχθεί εκείνο το παιχνίδι».

«Βάζουμε τις βάσεις»

«Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, είμαστε εδώ, μία ομάδα που βλέπει τελείως διαφορετικά το πρωτάθλημα, η διοίκησή της έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία και πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να καλυτερεύσει η εικόνα της SL2. Συνεχίζουμε και μ’ αυτό το πνεύμα θα πάμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως θα κάνουμε μία ομάδα για την οποία ο κόσμος της θα είναι περήφανος. Αν παρατηρήσατε στο τέλος οι φίλαθλοι ήρθαν δίπλα μας για μας δηλώσουν πως στηρίζουν την προσπάθειά μας. Η Νίκη είναι μία ομάδα που επιστρέφει μετά από πολύ χρόνο σ’ αυτό το επίπεδο. Θέλει βελτίωση σε όλους τους τομείς της. Στη λειτουργία της, στην καθημερινότητά της. Όλα αυτά θα γίνουν τη φετινή χρονιά, χτίζοντας μία ομάδα που θα μπορεί να την εμπιστεύεται ο κόσμος, να την υποστηρίζει, να έρχεται δίπλα και με τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα να πετύχει στο μέλλον μεγαλύτερα πράγματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις