Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Δρόμου “5ο Volos Santa Run”!

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ,  με την υποστήριξη του Κένταυρου Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και αθλητικών συλλόγων της πόλης μας, διοργανώνει φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση «5ο Volos Santa Run» την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 17:00. Επιλέχθηκε μια γιορτινή, όμορφη, απλή διαδρομή, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες κάθε ηλικίας, με φίλους ή με την οικογένειά τους, ακόμα και βαδίζοντας!

Η διαδρομή  θα είναι: Αργώ (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) – Αγ. Κωνσταντίνος (μέσω της παραλίας) – Επιστροφή (μέσω πάρκου) – Δημητριάδος – Γκλαβάνη – Ερμού – Αγ. Νικόλαος. Φοράμε τη στολή του Άη Βασίλη ή το κόκκινο σκουφάκι μας! Και σε ειδικό κουμπαρά που θα βρίσκεται στην εκκίνηση και στο τερματισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα  οικονομικής ενίσχυσης των ευαγών ιδρυμάτων (όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου). Για όλους τους συμμετέχοντες συμπολίτες μας θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Σημ. Σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενήλικες συμπολίτες μας που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο “Santa Run” θα πρέπει να επιδείξουν  αρνητικό rapid τεστ, πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Όσοι είναι κάτω των 18 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν αρνητικό self τεστ.

Πληρ: Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, 2421071770.

Και αυτές τις γιορτές

ο Βόλος μας

μαγεύει!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις