Νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού Β. (σκορ 39-58) από τα Γιάννινα

Μια ακόμη σημαντική νίκη που συνοδεύτηκε και με καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βόλου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι αθλήτριες του Μιχάλη Καπουρνιώτη πέασαν νικηφόρα μέσα από την έδρα του ΠΑΣ στα Γιάννινα, επικρατώντας με 39-58. Οι Βολιώτισσες δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη, αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν οι απόλυτες κυρίαρχες της…

…αναμέτρησης. Μάλιστα ο Βολιώτης τεχνικός χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του, κάνοντας ένα δυνατό τεστ ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με το Πειραματικό στο Βόλο. Ο Ολυμπιακός, μετά τη σημερινή νίκη διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εμφανίζεται αποφασισμένος να παλέψει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 7-21, 18-37, 31-49, 39-58
Διαιτητές: Γραικός-Μαλτέσιος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 10(2), Σταμκοπούλου 1, Σαρηγιαννίδου 13(1), Τσιακτσίρα, Μεντεσίδου 11(1), Λαδοπούλου 1, Κατσίδου, Σταύρου, Παπαδιαμάντη, Βαλάκου 2, Πετρίδη 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 17(3), Βογιατζάκη, Γαλιατσάτου 7, Αγαγιώτη 4, Σουλτάνη 4, Ντελή, Χούτα, Ζέρβα 13, Ζήτη 3(1), Αγκάνη 2, Διαμαντοπούλου, Μπαλλά 8.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ 52-44
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ 65-46
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 39-58
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡ. 80-49
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΡΗΣ Blackview 31-75
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ διακόπηκε,  επείδή η ομάδα της Πυλαίας αποσύρθηκε διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17η, 21/2)

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΡΗΣ Blackview -ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις