Λύρτωση με Φουρτάδο για Πανσερραϊκό

Πολύ βαθιά ανάσα στην βαθμολογία, κατάφερε να πάρει ο Πανσερραϊκός, που με λυτρωτή – για ακόμα μία φορά – τον Φουρτάδο, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Κισσαμικού στις Σέρρες και να «σκαρφαλώσει» στην 10η θέση, στην οποία είχε βρεθεί για τελευταία φορά στην μακρινή 6η αγωνιστική.

Στο ντεμπούτο του του Πάυλο Κάμπος στον πάγκο τους, τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν το ματς αρκετά παθητικά, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο κινητικοί και να πιέζουν, χάνοντας και δύο καλές ευκαιρίες, με τον Κισσαμικό να φτάνει κοντά στο γκολ με τον Σελινιωτάκη και τον Λώττα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανσερραϊκό να ισορροπεί το παιχνίδι και να κλείνει τους χώρους. Χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, μέχρι και το 73ο λεπτό, όταν ο πρώτος σκόρερ των Σερρέων πήρε ξανά το όπλο του.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρούτση, ο Τριανταφυλλάκος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Φουρτάδο που ακολούθησε την φάση έκανε δεύτερη προσπάθεια και με το κεφάλι κατάφερε να στείλει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, με το τέρμα αυτό να είναι αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Στεργιανός (66′ Κιόσε), Βοσκόπουλος, Παπατζικος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Ρούτσης (85′ Ανδρέου), Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν (58′ Δωματάς), Φουρτάδο.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Λώττας (75′ Ποσίνκοβιτς), Σελινιωτάκης, Ν’ Γκουέμ, Βαττής (81′ Τσικουδάκης), Μάντζης (59′ Τσουβαλτσίδης), Σαπαλίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις