«Αυτά είναι τα φαβορί του Βορείου ομίλου της SL2»

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου παραχώρησε δηλώσεις στη Μetrosport και στο Metrosport.gr καθώς τα γραφειοκρατικά εμπόδια ξεπεράστηκαν από τη διοίκηση του «γηραιού» και πλέον μπαίνει τέλος στο θέμα της τυπικής ονομασίας. 

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας από την Θεσσαλονίκη επισήμανε ότι θα ενισχυθεί το δυναμικό του συλλόγου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενώ έχρισε τέσσερα φαβορί για την πρωτιά στο Βορρά.

Οι δηλώσεις του Στράτου Ευγενίου:

«Το θέμα της ονομασίας έχει τελειώσει σαν Παναθλητικός Ομιλος Τρίγλιας ο Ηρακλής (Π.Ο.Τ. Ηρακλής). Το σήμα της ομάδας προς το παρόν θα είναι το Η».

-Πως βλέπετε τη φετινή χρονιά και αν μπορεί η ομάδα να τα πάει καλύτερα;

«Σίγουρα, θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Από την άλλη έχουμε θέσει πολύ καλές βάσεις με νέα παιδιά και είμαστε από τις πιο νεανικές ομάδες του Πρωταθλήματος. Θέλουμε κάποια βοήθεια μπροστά. Θα το δούμε».

-Μεταγραφικά, θα ενισχυθεί η ομάδα και με πόσες μεταγραφές;

«Αυτό εξαρτάται από τι θα βρούμε στην αγορά. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές μόνο και μόνο για να τις κάνουμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα».

– Θα μπορεί η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες άνω των 25 ετών;

«Αυτό δεν το γνωρίζει κανένας».

-Ποια είναι τα φαβορί στο Βόρειο όμιλο της Super League 2;

«Δεν με εντυπωσίασε καμία ομάδα μέχρι τώρα. Ομως οι τέσσερις που ξεχωρίζουν είναι η Βέροια, η Καρδίτσα, η Λάρισα και η Ξάνθη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις