Ντέρμπι χωρίς νικητή στην Καρδίτσα

Ακόμα μία αναμέτρηση για την Αναγέννηση στην Καρδίτσα – η 5η συνεχόμενη – που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει την νίκη, αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην έκπληξη της σεζόν, Καλλιθέα.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Μασένα να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και να νικάει τον Τσάμη, βάζοντας σε θέση οδηγού από το 20ο λεπτό τους Αθηναίους.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση, αφού στην επανάληψη πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ήταν το 54ο λεπτό, όταν ο Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα.

Αυτό, όμως, ήταν και το μόνο που έκανε η ΑΣΑ, η οποία δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε ηττηθεί κιόλας, καθώς στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ, βγήκαν μπροστά και ρίσκαραν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης, Δημόπουλος (46′ Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (74′ Τσούκαλος), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπλέντι, Πιτταράς (66′ Σκαθαρούδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης (79′ Κατσικογιάννης), Μασένα, Τζάκσον, Μπέλης (66′ Τσίπρας), Ντουρμισάι (60′ Μπούζας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις