Με Αίολο στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου (Κυριακή 19/12, 18:00)


Μοιράσου το άρθρο

Τον Αίολο-Γόμφοι Τρικάλων υποδέχεται σήμερα Κυριακή 19/12, στις 18:00 ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ και καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν αποτελώντας τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια των αθλητών.

Αναλυτικά:

Με μοναδικό κίνητρο την επιθυμία για την νίκη, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης υποδέχεται την ομάδα του Αίολου-Γόμφοι Τρικάλων, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/12/2021 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου με ώρα έναρξης 18.00. Όπως στους τελευταίους αγώνες οι φίλαθλοι μας έδωσαν δυναμικό παρόν, ανεβάζοντας την ψυχολογία της ομάδας, έτσι και στον αγώνα της Κυριακής τους καλούμε να συμπαρασταθούν, όπως αυτοί ξέρουν, αποτελώντας τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια των αθλητών μας.

Η είσοδος των θεατών θα γίνεται αποκλειστικά από την πλάγια είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου (πλησίον βοηθητικού), από τις 17.00.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο εισόδου θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως παρακάτω:

  • Για τους θεατές άνω των 18 ετών θα επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι
  • Οι ανήλικοι 13-17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών
  • Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα
  • Η χρήση μάσκας εντός του κλειστού γυμναστηρίου είναι υποχρεωτική.

Η πληρότητα του γηπέδου για τους αγώνες, είναι έως 70% της χωρητικότητας (770) με πλήρως εμβολιασμένους θεατές. Οι ανήλικοι καλύπτουν το 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους (38).

Στην είσοδο θα γίνει έλεγχος με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid test. Θα τηρηθεί συμπλήρωση του καταλόγου εισερχομένων-εξερχομένων, για τον έλεγχο τήρησης των ορίων χωρητικότητας και τη δυνατότητα ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος

Παρακαλούμε θερμά για την απόλυτη συνεργασία των εισερχομένων θεατών, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για όλους τους συντελεστές του αγώνα. Μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη διεξαγωγή των επόμενων εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις