Με Καβάλα ο Ολυμπιακός βόλου – Το ενδιαφέρον στο τελικό σκορ (pregame)

Ένα εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει σήμερα στις 14:45, στο «Ανθή Καραγιάννη», ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του Βορείου Ομίλου, την Καβάλα. Για τον νικητή της αναμέτρησης δεν τίθεται θέμα και μένει να δούμε σε ποιο σημείο θα σταματήσει ο δείκτης του σκορ. Μέχρι τώρα οι αντίπαλοι της Καβάλας πατούν φρένο στα 6-7 γκολ, όμως οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησαν από τους παίκτες τους να σεβαστούν την ιστορία των «Αργοναυτών» και να σταματήσουν όταν εξασφαλιστεί το τρίποντο.

Οι ερυθρόλευκη αποστολή που μεταβαίνει σήμερα στην Καβάλα αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής: Μπάτροβιτς, Φιλίποβιτς, Κιτόκο, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Ρηγόπουλος, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης, Χατζής. Εκτός παρέμεινε Ζοσέφ Ναά, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στην Καβάλα δεν μετέβησαν επίσης, οι τραυματίες Δημήτρης Στάμου, Γιώργος Ξύδας και Χρήστος Κουντουριώτης  καθώς επίσης και οι Ντιαμπί, Χάσεκ, Ντουάρτε, Ετόγκα, Αμπουμπακάρι και Κωνσταντίνου που δεν υπολογίζονται.

Πουλικίδης από τη Δράμα

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χατζηνάκος και Κωνσταντίνος Τσακίρης από την ίδια Ένωση. Τέταρτη διαιτητής ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την Λάρισα και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις