Ανδρέας Κωνσταντίνου: Ο προπονητής της Νίκης Βόλου στα e-sports

Η Νίκη Βόλου έκανε την εμφάνισή της στα e-sports και βάσει των δεδομένων, το ντεμπούτο της κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, η βολιώτικη ΠΑΕ παρουσιάζει τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρουσιάζει στον φίλαθλο κόσμο της, τον μάνατζερ του τμήματος e-sports της ομάδας μας, Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ο Ανδρέας, μαζί με τους παίκτες μας, τον προπονητή, Κωνσταντίνο Συρίγο, και τον βοηθό του, Κωνσταντίνο Ντάνο, κατάφεραν, στην πρώτη αγωνιστική σεζόν της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, να πραγματοποιήσουν μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ προκρίθηκαν και στον τελικό κυπέλλου. Η επιτυχημένη αυτή πορεία της ομάδας μας, κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, μάλιστα, κέντρισε το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της εθνικής μας ομάδας e-sports, οι οποίοι επέλεξαν τον κ. Κωνσταντίνου, να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

Στις δηλώσεις του, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε τα εξής:

Για την πρώτη αγωνιστική σεζόν της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα e-sports:

“Αρχικά, ξεκινήσαμε από το μηδέν, μία καινούρια ομάδα. Κάναμε κάποιες δοκιμές παικτών, προστέθηκαν κάποιοι ακόμα στην ομάδα και το ρόστερ δεν είναι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το ίδιο με αυτό που υπήρχε στην αρχή. Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, όσο θα θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά, η αγωνιστική μας πορεία ήταν καλή, μπορώ να πω. Είμαστε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει και στα play-off. Παράλληλα, φτάσαμε και στον τελικό Κυπέλλου.

Η πορεία μας στο Κύπελλο ήταν ξεχωριστή. Στους δύο πρώτους γύρους, περάσαμε σχετικά εύκολα και, στη συνέχεια, αντιμετωπίσαμε την πρωταθλήτρια ομάδα, την ΑΕΚ. Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά, συγκεντρωμένα, καταφέραμε να την αποκλείσουμε, στα πέναλτι. Ο τελικός ήταν με αντίπαλο το Ηράκλειο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και ηττηθήκαμε”.

Για την πρόσληψή του ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος:

“Θέλω, αρχικά, να ευχαριστήσω τον κ. Rehacles, ο οποίος με διάλεξε σαν βοηθό του και το πρωτάθλημα του VGL που μου έδωσε την ευκαιρία να μπορέσω να βρεθώ σε αυτήν τη θέση. Μόνο περηφάνια μπορείς να νιώσεις, στο πλαίσιο μιας τέτοιας διάκρισης. Δεν είναι και λίγο να αντιπροσωπεύεις την εθνική ομάδα της χώρας σου, σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο”.

Για τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας μας:

“Δεδομένα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα της Νίκης. Θα κάνουμε κάποια επιπλέον “trials” με παιδιά από τον Βόλο, πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε πολύ, ο κόσμος της ομάδας, να έρθει στις δοκιμές και να τεστάρει τις δυνάμεις του, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα μας. Φέτος, φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερες πορείες στο πρωτάθλημα, τις προσεχείς αγωνιστικές σεζόν. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην τετράδα και, γιατί όχι, να μπορέσουμε, κάποια στιγμή, να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα”.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνου έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Νίκης:

“Όπως και στο πραγματικό ποδόσφαιρο, έτσι και στο ηλεκτρονικό, η παρουσία του κόσμου στις ζωντανές μεταδόσεις, μας δίνει μεγάλη ώθηση. Το να βλέπουμε ότι ο κόσμος μας παρακολουθεί, ότι σχολιάζει θετικά, μας “δυναμώνει” μέσα μας και μας δίνει το κίνητρο να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, αλήθεια τον χρειαζόμαστε”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις