Σταμάτησε στα πέντε ο Ολυμπιακός Βόλου με την Καβάλα

Στα πέντε γκολ σταμάτησε ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στην Καβάλα, προσπαθώντας να σεβαστεί την ιστορία των γηπεδούχων κρατώντας, σχετικά, χαμηλά το σκορ του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο. Στο 19’ ο Μαρκοπουλιώτης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ο Βερνάρδος με γκολ στο 23’και στο 28’ έκανε 3-0. Στο 34’ ο Σιαφά διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε πέμπτο γκολ στο 59’ με τον Σουλεϊμάν και από κει και πέρα πάτησε φρένο. Στην υπόλοιπη μισή ώρα η μπάλα βασανίζονταν στη μεσαία γραμμή, με το τριπλό σφύριγμα του κ. Πουλικίδη να τελειώνει το μαρτύριο και για τους 22 ποδοσφαιριστές.

Το ματς δεν αντέχει σε καμία κριτική κι ευχή όλων είναι η Καβάλα σύντομα να παρατάξει μία κανονική ποδοσφαιρική ομάδα ώστε να σταματήσει και η διακωμώδηση του πρωταθλήματος αλλά και του ίδιου του αθλήματος.

SL2 (Βόρειος όμιλος): Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Με το τρίποντο αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκόλλησε από τους 5 βαθμούς, ανέβηκε στους 8 και θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει ακόμη ένα τρίποντο, υποδεχόμενος τον Αλμωπό Αριδαίας στην έδρα του, την επόμενη αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Νίκος Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Τοχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

Ολυμπιακός Βόλου (Μανού Καγιέχα): Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Κόκας (46’ Χατζής), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Μαρκοπουλιώτης, Κιτόκο (46’ Ρηγόπουλος), Σιαφά (46’ Σουλεϊμάν), Κατσούκης (46’ Χατζηπιρπιρίδης), Βερνάρδος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις