SL2: Πρόστιμα και απαλλαγές

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 28.11.21 με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας)
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ Π.Ο. τις χρηματικές ποινές α) 1500€ και β) 500€. Συνολική χρηματική ποινή 1.200 € (αγώνας 27.11.21 με ΠΑΕ ΑΕΛ).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 27.11.21 με ΠΑΕ Καλαμάτα)
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 28.11.21 με ΠΑΕ Αλμωπό Αριδαίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις