Αιχμές Δ.Ε. μπάσκετ στην Ερασιτεχνική Νίκη: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Ανακοίνωση με αιχμές στο μητρικό σωματείο της Νίκης Βόλου εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. Αφορμή η μη κάλυψη των εξόδων για τη μεταφορά της ομάδας στα Ιωάννινα, όπως είχε συμφωνηθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Αναλυτικά

«Eυχαριστούμε την διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την κάλυψη των μεταφορικών εξόδων των τριών εκτός έδρας παιχνιδιών του ανδρικού τμήματος της ομάδας μας (Τιτάνες Παλαμά, Ερμής Σχηματαρίου, Αίολος Τρικάλων).

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου ότι πλέον τα μεταφορικά έξοδα των εκτός έδρας αγώνων θα καλύπτονται αποκλειστικά από την Δ.Ε., οπως και τα τελευταία έξι χρόνια.

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, καθώς η αθέτηση της συμφωνίας την περσινή χρονιά μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος επαναλαμβάνεται και φέτος 2 μόλις ημέρες πριν τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα μας.

Σαν Διοικούσα Επιτροπή δεσμευόμαστε απέναντι στους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τον κόσμο της Νίκης Βόλου ότι θα είμαστε παρόντες δίπλα στην ομάδα και φερέγγυοι έναντι όλων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις