Παραίτηση Τσιόλκα από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και της Δ.Ε. του μπάσκετ της Νίκης

Μοιράσου το άρθρο

Την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου υπέβαλλε ο Δημήτρης Τσιόλκας.

Ο εκπρόσωπος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου στο διοικητικό συμβούλιο, παραιτήθηκε μετά τα όσα ακολούθησαν της ανακοίνωσης του τμήματος μπάσκετ που άφηνε αιχμές κατά της διοίκησης και του προέδρου του Ερασιτέχνη.

Ο Δημήτρης Τσιόλκας έκανε γνωστή την παραίτησή του σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και την υπέβαλλε επισήμως με την παρακάτω επιστολή του:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Κυρίες και κύριοι του Δ.Σ., αξιότιμοι φίλοι της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, αγαπητοί μου συνοπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας,

δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτησή μου από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και δη με την ιδιότητα του εφόρου του τμήματος μπάσκετ και ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτηση μου και από την Δ.Ε.

Η απόφαση μου αυτή έρχεται πρωτίστως ως συνέπεια των αρχών μου και για λόγους ευθιξίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αναφορές στο πρόσωπο μου.

Είμαι ευγνώμων που τα τελευταία επτά χρόνια είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω από τις θέσεις αυτές την ομάδα της καρδιάς μου, την αγαπημένη μου Νίκη Βόλου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αλέξανδρο και Βασίλη Μεϊκόπουλο που στη νέα προσπάθεια για την αναγέννηση του τμήματος μπάσκετ με προσκάλεσαν να συμμετάσχω και φυσικά τους συνοδοιπόρους μου όλα αυτά τα χρόνια στην Διοικούσα Επιτροπή υπό τον πρόεδρο Μπάμπη Τουτουντζόγλου, κ.κ. Γιάννη Ζιάμα, Χρήστος Αθανασιάδη, Μιχάλη Τσιντσίνη, Δημήτρη Μανώλη, Μάνθο Μπάντελη και Νίκο Ζαμηλούδη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, αθλητές, γενικούς αρχηγούς με τους οποίους είχαμε μια άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω στον coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη με την άοκνη δουλειά του οποίου η ακαδημία της ομάδας μας έφτασε να αριθμεί 170 αθλητές τη στιγμή που πριν 7 χρόνια αριθμούσε μόλις 12.

Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στη Νίκη Βόλου πάντα και παντού, στις κερκίδες, σε όλα τα αθλήματα, όπως έκανα ανέκαθεν από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Μια φορά Νίκη, για πάντα Νίκη!

Με εκτίμηση, Δημήτρης Τσιόλκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις