Διεκδικεί τις πιθανότητές της στη ρεβάνς με Παναιτωλικό

Με στόχο να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν, θα παραχθεί σήμερα στις 5 μ.μ., στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό για τον επαναληπτικό (17:00, COSMOTE SPORT 3) της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Νίκη Βόλου είχε ηττηθεί με 1-0 στον αγώνα του Πανθεσσαλικού και είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πέρα από αυτό του Ξενοφώντα Πάνου που έμεινε στον Βόλο καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Θεσπρωτό. Εκτός αποστολής, επίσης, έμεινε ο Λούκας Μπόσιο και ο Θάνος Κυρίτσης.

Με βασικούς ο Παναιτωλικός

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές ωστόσο όχι πολλές, αφού ξέχωρα από τους τραυματίες (Ντίας, Βαρόνε, Λιάβας, Βργκοτς, Μόρσεϊ) εκτός για λόγους τακτικής έμεινε μόνο ο γκολκίπερ Μελίσσας. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Περέιρα, Φυτόπουλος, Παρδαλός, Μεντόσα, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Γκορτσίλας από Μακεδονία ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Παπαδόπουλος από την Ένωση Μακεδονίας και ο Βασίλης Μωϋσιάδης από τα Γρεβενά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νίκος Μπαΐλης από την Ένωση Πρέβεζας Λευκάδας. Παρατηρητής του αγώνα ορίσθηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις