Ντελόπουλος: «Διαψεύδω κατηγορηματικά»

Στη διάψευση ειδήσεων που τον ήθελαν να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, προχώρησε με δήλωσή του ο Ζήσης Ντελόπουλος.

Αναλυτικά:

Εδώ και λίγες ημέρες διαδίδεται από ύποπτα site και ραδιοφωνικούς σταθμούς η ψευδής είδηση ότι το καλοκαίρι θα είμαι ο επόμενος ιδιοκτήτης του ποσοστού του 87% των μετοχών της ΑΕΛ τις οποίες κατέχει ο κ. Κούγιας.

Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά την είδηση, αφού ουδέποτε έγινε η οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ εμού και του κ. Κούγια για την αγορά από εμένα των μετοχών του κ. Κούγια, του προπονητικού κέντρου στα Δένδρα, της μπουτίκ της ΑΕΛ, του ραδιοφωνικού σταθμού της ΑΕΛ και των δύο πούλμαν που του ανήκουν.

Ουδέποτε ο κ. Κούγιας εξεδήλωσε έστω και υπόνοια πωλήσεως των μετοχών του και των περιουσιακών στοιχείων που του ανήκουν, η αξία των οποίων κατά τους ελαχίστους υπολογισμούς ξεπερνά τα 5.000.000€.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν κατέχω ούτε μία μετοχή της ΑΕΛ, αλλά είμαι ενεργός χορηγός επί 7 χρόνια στην ομάδα με την διαφήμιση της μεταφορικής μου εταιρείας και προτίθεμαι να παραμείνω στην διοίκηση της ομάδας και στο μέλλον.

Όλα όσα απαιτούνται και αυτή την στιγμή είναι 250.000€ το μήνα, καταβάλλονται από τον κ. Κούγια και τους χορηγούς πελάτες του.

Εγώ έχω αναλάβει όλη την λειτουργία των ομάδων Νέων, αλλά τους μισθούς των προπονητών τους πληρώνει ο κ. Κούγιας.

Δεν έχω καμία πρόθεση να αγοράσω το μετοχικό κεφάλαιο, το οποίο άλλωστε δεν πωλείται και η σχέση μου με τον κ. Κούγια είναι παραπάνω από φιλική μετά από 7 χρόνια γεμάτα χαρές και λύπες και η παρουσία μου στην ΑΕΛ ταυτίζεται με την δική του παρουσία.

Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες της ΑΕΛ στην Super League 2 η σχέση μας είναι ακόμη στενότερη και να είσαστε όλοι βέβαιοι ότι θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και ότι πρέπει, για να κατακτηθεί η πολυπόθητη άνοδος.

Τώρα φαίνονται ποίοι πραγματικά αγαπούν την ΑΕΛ.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε μια γροθιά και συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να προκριθούμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις