«Διπλό» με ανατροπή για Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, 2-1 τον Οικονόμο

Με το διπλό απέδρασε από την Τσαριτσάνη ο Αχιλλέας Νεοκαισαρείας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Οικονόμου και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με πλασέ του Καραγκούνη στο 28′, έπειτα από κάθετη πάσα του Μπαλή.

Όμως, η ομάδα της Νεοκαισάρειας ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και μέσα σε τέσσερα λεπτά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Στο 66′ ο Ζαχαράκης ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ, ενώ τη νίκη στον Αχιλλέα χάρισε ο Καρατζάογλου με προβολή στο 77′.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 76′ ο Σιάτρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ:
Γούπος, Μαχαίρας, Μάνικος (46′ Καψιώχας), Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Παπαγεωργίου (71′ Βελετάνης), Καραγκούνης, Νάνος, Καμπέρης (80′ Καραβασίλης), Μπαλής
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παναγιωτίδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Μανικάς (90′ Καπασακαλίδης), Κωστόπουλος (60′ Μηχαιλίδης), Νάκας (82′ Δαλαμήτρας), Τσαγκαράκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις