Γ. Μάγγος: «Οι φίλαθλοι της Νίκης πρέπει να έχουν υπομονή»

Υπομονή πρέπει να δείξει ο κόσμος της Νίκης, τόνισε ο Γιάννης Μάγγος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα μεταξύ Νίκης και Δωτιέα. Ο τεχνικός που έχει περάσει από την οικογένεια της Νίκης, ως βοηθός του Χαραλαμπίδη, συμπλήρωσε πως είναι δύσκολο όταν είσαι στα “σαλόνια” να επανέλθεις άμεσα από τα “αλώνια”. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σήμερα έγινε ένας αγώνας με δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Η μεν Νίκη Βόλου ήθελε τη νίκη για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδό της, από τη μεριά μας θέλαμε βαθμούς ή το βαθμό για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έγινε δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Είχαμε κατά 80 λεπτά την συγκέντρωση μας στην αμυντική τακτική αλλά σε μια ολιγωρία στο χώρο του κέντρου μας δώσαμε στον αντίπαλο το χώρο και δημιούργησε τη φάση που οδήγησε στο πρώτο γκολ. Εμείς συνεχίζουμε. Δίνω πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Έδειξαν πάθος και θέληση. Αυτή η εμφάνιση μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.

Για την ομάδα της Νίκης επειδή έχω περάσει από την οικογένεια της ομάδας της Νίκης, ξέρω το μεγαλείο της, ξέρω τι κόσμο μπορεί να συσπειρώσει στο γήπεδο. Απλά προτείνω στους φιλάθλους υπομονή γιατί ξέρω ότι έχουν μια διοίκηση που δίνει τα πάντα στην ομάδα, έχει έναν προπονητή που αγαπάει τη δουλειά του, είναι δουλευταράς και είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Υπομονή κι αν όχι φέτος, του χρόνου θεωρώ ότι η ομάδα σίγουρα θα ανέβει. Είναι δύσκολο από τα σαλόνια αν πας στα αλώνια να επανέρθεις. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε, έχουμε κοντά μας σε ότι θελήσουμε την διοίκηση. Χρέος μας είναι να σώσουμε την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Καλή συνέχεια και μακάρι να βγει η Νίκη εκεί που της αρμόζει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις