Β. Κόκκας: «Δεν είναι η Γ’ Εθνική για τη Νίκη»

Ο Βαλάντης Κόκκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Δωτίεα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο “Π. Μαγουλάς”. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα παιχνίδια λόγια για την ομάδα, στην οποία έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τονίζοντας πως η Νίκη δεν πρέπει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:

«Να δώσω τις θερμότερες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση τον Γιώργο Μαστρογιάννη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στο γήπεδο.

Κάναμε την προσπάθειά μας σε μεγάλο βαθμό, πιστεύω ότι 70-75 λεπτά είχαμε πλήρη συγκέντρωση όπως είπε και ο προπονητής. Έγινε το 1-0 σε μια στιγμή ολιγωρίας, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ στο τέλος. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά. Το πρωτάθλημα έχει αγωνιστικές ακόμα. Πρέπει όσο το δυνατόν να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς, το χρειαζόμαστε και για ψυχολογικούς κι αγωνιστικούς λόγους.

Η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη ομάδα. Έχω περάσει από τη μεγάλη Νίκη, ξέρω την ιδιοσυγκρασία της και το πνεύμα της. Εύχομαι πραγματικά στη Νίκη να βρει αυτό που θέλει. Δεν είναι η Γ’ Εθνική το πρωτάθλημα που πρέπει να αγωνίζεται, πρέπει να παίζει πιο ψηλά. Κάθε τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου. Όσον αφορά εμάς συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Καναλάκι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις