Κούγιας κατά Ντελόπουλου: Ποδοσφαιρικά νούμερα…

Σε προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, η οποία αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της ΠΑΕ ΑΕΛ, επισημαίνονται τα εξής:

«Πληροφορήθηκα σήμερα από δημοσίευμα στην εφημερίδα “Ελευθερία” και από ανάρτηση ενός σάϊτ, που δημιουργήθηκε από ένα νοσηρό περιβάλλον που χρόνια καταδυναστεύει την ΑΕΛ και το οποίο από την πρώτη ημέρα που αγόρασα τις μετοχές και το προπονητικό κέντρο προσπαθεί να με εκβιάσει να φύγω για να έλθει και πάλι αυτός, του οποίου όλο αυτό το περιβάλλον υπήρξαν υπάλληλοι και συνεργάτες, ότι παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου των ομάδων Under της ΑΕΛ ο αυτόκλητος συνεργάτης μου από το 2015, Ζήσης Ντελόπουλος, γιατί δήθεν μία προσωπική του δήλωση, για την οποία ο ίδιος συνεργάστηκε με τον οικονομικό διευθυντή της ΑΕΛ, κ. Χριστακόπουλο, για να δημοσιοποιηθεί, δεν έγινε από αυτόν αλλά του υπαγορεύτηκε και χωρίς να το πολυσκεφτεί, λόγω πιέσεως, την ενέκρινε.

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Ντελόπουλος εμφανιζόμενος ως Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, χωρίς ουδέποτε να είναι γιατί η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού τον απέκλεισε από τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο λόγω των αμετάκλητων ποινικών αποφάσεων σχετικώς με ακάλυπτες επιταγές στο ποινικό του μητρώο, εκμεταλλευόμενος τη δική μου ευπρέπεια επί 7 χρόνια να μη δημοσιοποιήσω το κώλυμά του και χωρίς ποτέ να έχει προηγηθεί έστω και συζήτηση μεταξύ εμού και αυτού για την αγορά από τον ίδιο ή από ανθρώπους που εκπροσωπούσε των μετοχών μου, είτε μέσω του δημοσιογράφου και εκπροσώπου τύπου της ΑΕΛ κ. Γιάννη Καλογιάννη, είτε με διάφορες διαρροές δημοσιοποιούσε ότι δήθεν το επόμενο καλοκαίρι θα είναι αυτός ο επόμενος ιδιοκτήτης των μετοχών της ΑΕΛ δημιουργώντας μία σύγχυση γύρω από αυτό το θέμα.

Μάλιστα προσέλαβε προς έκπληξή μου πρώην υπάλληλο της ΑΕΛ, απολυθέντα από εμέ, τον Σωτήρη Μάρκου, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση αφού ο Σωτήρης Μάρκου είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο της εργασίας του Ζήση Ντελόπουλου, που είναι μεταφορές με φορτηγά, αφού και ο ίδιος υπήρξε οδηγός φορτηγών στο παρελθόν δημοσίας χρήσεως χωρίς ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις.

Για να διαλυθούν εντελώς αυτού του είδους οι ανυπόστατες φήμες στο συμβούλιο της προηγούμενης Τρίτης, 21/12/2021, παρουσία και του κ. Ντίνου Λαμπρογιώργου, ζήτησα να κάνει μία ρητή διάψευση αυτών των φημών γιατί εφόσον δεν είναι αλήθεια δεν είναι σωστό να αυτοδιαφημίζεται ως δήθεν επόμενος ιδιοκτήτης ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε καν κάτοχος ούτε μίας μετοχής, δεν έχει αγοράσει ούτε καν ένα ακριβό διαρκείας για τον ίδιο, την οικογένεια ή τους φίλους του που φιλοξενεί κάθε Κυριακή στο γήπεδο στη θέση των επισήμων είτε στα εντός είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια, φιλοξενούμενος δωρεάν ακόμα σε σουίτες, και εκτός της χορηγικής δαπάνης των 10.000 ευρώ τον χρόνο με αντικαταβολή σε αυτόν τεράστια διαφήμιση, στα led του γηπέδου ή με διαφημιστικές πινακίδες, δεν έχει καταβάλει είτε για τη λειτουργία της ΑΕΛ, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο έστω και ένα ευρώ, ενώ συγχρόνως επί 7 ολόκληρα χρόνια δημοσιοποιείται το όνομά του και η φωτογραφία του μόνο στις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και για κανένα άλλο λόγο.

Ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος αυτοδιαφημίστηκε τις τελευταίες ημέρες με τεράστιο δημοσίευμα και φωτογραφίες στην εφημερίδα »Ελευθερία», χρησιμοποιώντας για τη δική του διαφήμιση την φιλανθρωπική επίσκεψη της ΑΕΛ στο σεισμόπληκτο Δαμάσι δημοσιοποιώντας άκομψα μάλιστα και έναν λόγο που διάβασε από ένα χαρτί που λόγω των περιορισμένων γραμματικών του γνώσεων του του έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, κ. Γιάννης Καλογιάννης.

Η ενέργειά του αυτή να μεταβεί μόνος του στο Δαμάσι σε χρόνο που ο ίδιος επέλεξε συνοδεία δημοσιογράφων και φωτογράφων, αλλά και να εκφωνήσει έναν λόγο που γράφτηκε για τον ίδιο, ενόχλησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΛ, αλλά λόγω της ευπρέπειας και της ανοχής μου δεν υπήρξε καμία αντίδραση για αυτή την άκομψη επιλογή του και κατόπιν απόφασής μου το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Η σημερινή του ενέργεια να χρησιμοποιήσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να δημοσιοποιήσει ακόμα ένα ψέμα δήθεν σχετικά με τη δήλωσή του, που δεσμεύτηκε από τον ίδιο ότι θα γίνει στο Δ.Σ. της προηγούμενης Τρίτης και την οποία ο ίδιος μαζί με τον κ. Χριστακόπουλο έγραψαν περιλαμβάνοντας σε αυτή μόνο αλήθειες, μου δημιουργεί την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος αυτός ο οποίος μόνος του με πλησίασε και όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τίποτα άλλο από το να με συγχαίρει για όλες τις επιλογές μου, να εκφράζει το σεβασμό του προς εμένα για ό,τι έχω κατακτήσει στην προσωπική μου ζωή, στο επάγγελμα, στην καριέρα μου και στο ποδόσφαιρο, είναι ένας υποκριτής άνθρωπος και χρησιμοποιούσε τόσο εμένα όσο και την ΑΕΛ, και κυρίως τη δημόσια συνύπαρξή μας, μόνο για να αυτοδιαφημιστεί και μάλιστα χωρίς κανένα οικονομικό κόστος αφού εάν δεν υπήρχε η ΑΕΛ για να κλείσει ραντεβού στο γραφείο μου και να με συναντήσει και πολύ περισσότερο για να φωτογραφηθεί μαζί μου θα ήταν αδύνατο.

Δυστυχώς κάθε μέρα στη Λάρισα με δοκιμάζουν από το παλιό περιβάλλον της ΑΕΛ μόνο δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά όπως έχω δηλώσει οποιαδήποτε ενέργεια που έχει παράνομη υποδομή θα την αντιμετωπίζω διά της προσφυγής μου στη Δικαιοσύνη, έτσι και τώρα με την υποβολή μηνύσεως εις βάρος του κ. Ντελόπουλου, τόσο από τον κ. Χριστακόπουλο όσο και από εμένα, αλλά και με την άσκηση αγωγής αποζημιώσεώς μας για την προσβολή της προσωπικότητάς μας.

Όσο για την τελευταία προσπάθεια αυτοδιαφημίσεώς του ότι είναι έτοιμος να αγοράσει τις μετοχές της ΑΕΛ θέλω να του δηλώσω ότι είμαι και εγώ έτοιμος να τις πουλήσω και εφόσον γνωρίζει όλα τα οικονομικά μεγέθη και όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ, τόσο ο ίδιος όσο και μέσω του Σωτήρη Μάρκου, τον οποίο φαίνεται ότι για αυτό προσέλαβε, και ζητώ να μου κάνει σήμερα μία γραπτή οικονομική πρόταση, την οποία του επιτρέπω να δημοσιοποιήσει στην εφημερίδα »Ελευθερία», όπως έκανε και σήμερα, για να μην παραμένει τίποτα κρυφό.

Αρκετά με όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά νούμερα που χρησιμοποιούν και εμένα και την ΑΕΛ μόνο για να αυτοδιαφημίζονται και τίποτα παραπάνω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις