Ευχές με κεράσματα και δώρα για την αθλητική οικογένεια του Ρήγα (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο η αθλητική οικογένεια του ΡΗΓΑ αποχαιρέτησε την ενεργό «δράση» για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού προπονήθηκαν και την Τετάρτη 22/12/2021 στο Στάδιο Βελεστίνου γιόρτασαν την έλευση των Χριστουγέννων με μια μικρή γιορτή, η οποία διοργανώθηκε προς τιμήν τους στον χώρο των γραφείων του Συλλόγου από την Διοίκηση.

Ο Πρόεδρος και ο προπονητής σε ομιλία τους προς τους παίκτες, τους ευχαρίστησαν για την αγωνιστική τους απόδοση και συμπεριφορά, καθώς και τη διάθεση και την όρεξη να προσφέρουν στο ιστορικό σωματείο, το οποίο αποτελεί καμάρι της κωμόπολης της Μαγνησίας.

Όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει φέτος μια δεμένη οικογένεια και αυτό συμβάλει στο πολύ καλό κλίμα της ομάδας που έχει ως αποτέλεσμα τις καλές εμφανίσεις της και θα καταβληθεί εκ νέου σημαντική προσπάθεια, ώστε να συνεχιστούν και το έτος 2022” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ρήγα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης ευχήθηκαν στο τεχνικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειές τους να έχουν, Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και να επιστρέψουν στο γήπεδο υγιείς.

Στους ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν και διάφορα δώρα, προσφορά φίλων του Α.Σ.Β ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, οι οποίοι είχαν την ευγενική καλοσύνη να προσφέρουν, στηρίζοντας τη φετινή, πολύ σοβαρή προσπάθεια, της ομάδας μας.

Η εταιρεία «ΒΡΥΣΣΑΣ Α.Ε» (10χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου) προσέφερε σε κάθε ποδοσφαιριστή από μία φιάλη κρασί και τσίπουρο, για να τα γευθούν με τις οικογένειές τους αυτές τις άγιες ημέρες.

Μοιράστηκαν μελομακάρονα, προσφορά γνωστού ζαχαροπλαστείου του Βελεστίνου, που πάντα στέκεται στο πλευρό του ΡΗΓΑ, όπου ο υπεύθυνος του καταστήματος επιθυμεί την ανωνυμία του.

Θερμές ευχαριστίες από τον Α.Σ.Β Ρήγας Φεραίος

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ.Β Ρήγας Φεραίος, τους ευχαριστούν θερμά. Οι ευγενικές τους προσφορές είναι σπουδαίες και σημαίνουν πολλά για την ιστορική ομάδα του Βελεστίνου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Με Εκτίμηση

Η Διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις