Ευχές με αιχμές από την Αλέξη Κούγια

Μήνυμα του προέδρου και ιδιοκτήτου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια για τα Χριστούγεννα

Θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα στους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για την παγκόσμια κοινωνία και σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον θα κάνω τα πάντα για να βρεθεί η αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει.

Υπάρχουν στιγμές που ο ηγέτης μιας ιστορικής ομάδας, αυτός που επί 7 χρόνια, χωρίς καμία βοήθεια, με πόλεμο από την πρώτη στιγμή από το παλιό ποδοσφαιρικό περιβάλλον της ιστορικής μας ομάδας, σηκώνει όλο το οικονομικό και το διοικητικό βάρος απέναντι σε ένα πολύ βρώμικο παρασκήνιο με επίκεντρο την Αθήνα, που δυστυχώς έχει βρει συμμάχους από παλιές ιδιοκτησίες, πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να σηκώσει μεγάλο βάρος και να πληρώσει μεγάλο κόστος.

Στις δύσκολες στιγμές μετράς τους χαρακτήρες και τις αξίες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν.

Αυτό κάνω και εγώ τώρα και είναι αλήθεια ότι νιώθω πολύ μεγάλη απογοήτευση, αλλά, όπως πάντοτε στη ζωή μου, οποιαδήποτε κακή στιγμή δεν την θεώρησα ποτέ αποτυχία, καταστροφή και τέλος, αλλά την θεωρώ αφετηρία και αρχή για κάτι καλύτερο.

Αυτό θα γίνει και τώρα γιατί στη ζωή μου έχω μάθει μόνο να χτίζω και να κάνω καλό χωρίς κανένα συμφέρον και όχι να γκρεμίζω και να έχω στο μυαλό μου το πώς θα κάνω κακό στον άλλο.

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τους μέχρι πριν λίγες μέρες έμμισθους συνεργάτες μου, αλλά η απόφασή μου να αλλάξουν όλα στην ομάδα, και λόγω και της κακής εικόνας της και των κακών αποτελεσμάτων εν αντιθέσει με την αξία των ποδοσφαιριστών, ήταν αυτονόητη συνέπεια.

Ο αποκλειστικά υπεύθυνος για όλα είμαι εγώ, αφού εγώ παίρνω τις τελικές αποφάσεις, αλλά όλοι πρέπει να αντιληφθούν, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή, αυτός που πληρώνει είναι το αφεντικό και αυτό που συμβαίνει χρόνια στη Λάρισα άλλος να πληρώνει και άλλος να διοικεί και να διαφημίζεται με εμένα ως ιδιοκτήτη, ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει.

Και πάλι Χρόνια Πολλά και εύχομαι τα καλύτερα ακόμα σε αυτούς που ζουν και προσπαθούν όλο το εικοσιτετράωρο να κάνουν κακό τόσο σε εμένα όσο και στην ΑΕΛ.

Στη ζωή ο καθένας ό,τι αξίζει παίρνει και εγώ, ευτυχώς για εμένα, την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου, έχω πάρει και παίρνω μόνο ικανοποιήσεις, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου δεχόμενος κάθε μέρα συγχαρητήρια, για αυτά που κάνω, για την οικογένειά μου, για το λειτούργημά μου, για την ΑΕΛ μας, από ανιδιοτελείς ανθρώπους, όπου και αν ευρίσκομαι, γεγονός που μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω να ζω όπως έχω επιλέξει και να μην αλλάξω τίποτα στη ζωή μου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις