Κινήσεις ενίσχυσης αλλά και αποχωρήσεις απο τον Πιερικό

Τα πρώτα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος στην Super League 2 “κλείνουν” την ερχόμενη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, με τον Πιερικό να δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά στη Λάρισα με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων.

Η εικόνα της ομάδας, μιας νέας ομάδας που χτίζεται μετά από χρόνια απουσίας από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ερασιτεχνικό σε όλα του τα επίπεδα), είναι πλέον ξεκάθαρη για τους ανθρώπους της Κατερινιώτικης ομάδας. Το ρόστερ θα ενισχυθεί στον μεσοεπιθετικό τομέα, με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν πιο εύκολη την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου και συνάμα θα δώσουν το πιο “εύκολο” γκολ στην επιθετική γραμμή των μελανόλευκων.

Ήδη οι μεταγραφικοί “στόχοι” έχουν επισημανθεί, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και απομένουν τα επόμενα βήματα ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση τους στην πρωτεύουσα της Πιερίας. Αυτόματα η ΠΑΕ της Κατερίνης θα προχωρήσει και σε κάποιες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, αυτών που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν αγωνιστικά, ώστε να ελευθερωθούν οι θέσεις των παικτών που θα αποκτηθούν.

Βασίλης Παπαδόπουλος (επιθετικός – 26 ετών – ΠΑΟΚ, Καλαμαριά, Τρίκαλα, Ηρακλής, Δόξα Δράμας, Ιάλυσος, Καβάλα) και ο γνωστός Κατερινιώτης μέσος Θάνος Φωκαΐδης, προποντούνται με την ομάδα υπο την καθοδήγηση του Νίκου Θεοδοσιάδη και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής απο το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου με τον ΟΣΦΠ Β΄ στην έδρα του Πιερικού στην Κατερίνη.

Σήμερα Κυριακή 26/12 το αγωνιστικό τμήμα επιστρέφει στις προπονήσεις, ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η Θεσσαλική ομάδα βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και πρόσφατα συμφωνησε με τον προπονητή Θωμά Γράφα, που πέρασε πρίν απο χρόνια και απο τον πάγκο της ομάδας της Πιερίας.

πηγή: pieriasport.news.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις