Εκτός ΕΠΟ και με εκπροσώπους των ομάδων η κλήρωση του Κυπέλλου

Παρουσία εκπροσώπων των οχτώ ομάδων θα πραγματοποιηθεί οριστικά η κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και εκτός εγκαταστάσεων της Ομοσπονδίας.

Το SDNA καθοδήγησε ακόμα μία φορά τις εξελίξεις, τονίζοντας την ανάγκη η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου να γίνει με όρους απόλυτης διαφάνειας που δεν θα αφήσουν το παραμικρό περιθώριο στον οποιοδήποτε… κυνηγό φαντασμάτων να αμφισβητήσει τη διαδικασία.

Πηγές της ΕΠΟ επιβεβαιώνουν ότι η κλήρωση που είναι προγραμματισμένη να γίνει την προσεχή Τετάρτη (29/12) για τα τέσσερα ζευγάρια της φάσης των “8” του Κυπέλλου, θα γίνει κανονικά παρουσία εκπροσώπων όλων των ομάδων, δηλαδή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναιτωλικού, Λαμίας και Αναγέννησης Καρδίτσας. Αυτό μάλιστα ήταν κάτι που είχε πέσει στο στραπέζι ήδη από την τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα επειδή στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ δεν υπάρχει αίθουσα για να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των παραγόντων της Ομοσπονδίας που θα βρίσκονται στη διαδικασία, λόγω των υγειονομικών μέτρων που πρέπει να τηρηθούν, όλα δείχνουν πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Το ποιο ακριβώς πρόκειται να οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα (27/12).

Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική κάλυψη της κλήρωσης, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα υπάρχει εκ νέου λάιβ στρίμινγκ από την ΕΠΟ όπως και τις προηγούμενες φορές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις