Τρόφιμα για έξι άπορες οικογένειες δώρισε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (28/12) η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, παραδίδοντας στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, για αγορά τροφίμων, οι οποίες θα καταλήξουν στα χέρια έξι απόρων οικογενειών, στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που διανύουμε.

Κατά τη συνάντηση των διοικούντων της βολιώτικης ομάδας μας με τον κ. Ζαρκάδα, ο Αντιδήμαρχος προέβη σε μία συνοπτική ενημέρωση, σχετικά με τη δράση του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, προς όφελος ορισμένων συμπολιτών μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι άνθρωποι της Νίκης συνεχάρησαν τον Αντιδήμαρχο και τους κοινωνικούς λειτουργούς του τμήματος για το έργο τους και υπογράμμισαν τη σημαντικότητα της συμμετοχής όλων των Βολιωτών στη δραστηριότητά τους. Τέλος, ο κ. Ζαρκάδας ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την πρωτοβουλία της, ευχόμενος, παράλληλα, καλή επιτυχία στην ομάδα μας, στις προσεχείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις της βολιώτικης ΠΑΕ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, με επισκέψεις στον Ορφανοτροφείο Βόλου και τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις