Εν αναμονή στον Ολυμπιακό Βόλου για την απάντηση της ΕΠΟ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα πάψει, πλέον, να υφίσταται, από τη στιγμή που η ομάδα δεν θα αγωνίζεται σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλείται να προχωρήσεις τις διαδικασίες, για να ανοίξει νέος κύκλος για την ομάδα από το μηδέν. Ήδη ο Ερασιτέχνης έχει καταφύγει στην ΕΠΟ και ζητήσει να πληροφορηθεί…

…τις συνέπειες που θα έχει η ομάδα από την αποβολή της από το πρωτάθλημα και είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να λάβει την απάντηση.
Ίδιες κινήσεις έχουν κάνει και οι άνθρωποι του Εργοτέλη και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Κρήτη, σήμερα Δεύτερα οι ιθύνοντες του συλλόγου θα λάβουν τη γνωμοδότηση της ΕΠΟ, εν όψει του προγραμματισμένου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, το οποίο θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον της κρητικής ομάδας.
Πάντως, οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν μια πρώτη νομική άποψη ότι μπορεί ο σύλλογος να παίξει στη Γ’ Εθνική, χωρίς να «κουβαλάει» τα χρέη. Στον Ολυμπιακό περιμένουν και αυτοί με αγωνία την απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, όπως έχουμε τονίσει, έχουν αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο και σε νομικούς που ασχολούνται με το αθλητικό δίκαιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις