Ολυμπιακός Βόλου: Χωρίς περιθώριο για στραβοπάτημα με Αλμωπό

Με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις εντός έδρας νίκες, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Πιερικό και Θεσπρωτό, θέτοντας τις βάσεις για μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της νέα χρονιά.

Ο Μανού Καγιέχα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, τον Δημήτρη Στάμου, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι 20 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Φιλίποβιτς, Κιτόκο, Ναά, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Ρηγόπουλος, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Στάμου, Χατζηπιρπιρίδης, Χατζής.

Ομάδα έδρας ο Αλμωπός

Ο Αλμωπός Αριδαίας είναι μία ομάδα έδρας έχοντας καταφέρει να μαζέψει όλους τους βαθμούς από τα παιχνίδια στην έδρα του. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει τους Απόλλωνα Πόντου, Θεσπρωτό και Πιερικό. Αντίθετα εκτός έδρας μετρά μία νίκη και τρεις ήττες, έχοντας κερδίσει μόνο την αδύναμη Καβάλα. Οι τέσσερις νίκες του επιτρέπουν να φιγουράρει στην 8η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας κάνει το ρεπό του κι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τη Νίκη Βόλου στην έδρα του.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα Οθα διευθύνει ο Παναγιώτης Τσιάρας από την Ένωση Καβάλας. Βοηθοί θα είναι οι Φώτης Καμπερίδης και Αντώνης Κουκούμης από την ίδια Ένωση. Τέταρτος ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας από τα Τρίκαλα ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Λιόλιος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 29/12, 15.00) θα λειτουργήσει κανονικά το εκδοτήριο στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για την προμήθεια εισιτηρίων, από τις 10.00-12.00

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Με την αγορά των εισιτηρίων θα συμπληρώνεται από τους φιλάθλους το έντυπο ιχνηλάτησης εισερχομένων.

Λόγω των αυξημένων ελέγχων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός».

Οδηγίες εισόδου

«Κατά την είσοδο στο γήπεδο και κάθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19.

Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις