Μοίρασε χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Το Ορφανοτροφείο Βόλου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/12) η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, δωρίζοντας στα παιδιά του ιδρύματος ένα PlayStation 4, όπως τα ίδια ζήτησαν.

Η κονσόλα παραδόθηκε στα χέρια του προέδρου του Ορφανοτροφείου, κ. Κωνσταντίνου Θεοδώρου, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας μας για την πρωτοβουλία τους να εκπληρώσουν μία ακόμα επιθυμία των παιδιών της δομής, πραγματοποίησε ειδική αναφορά στην συνολική, έως τώρα, προσφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου, στο ίδρυμα κι ευχήθηκε στη Νίκη Βόλου ένα επιτυχές, νέο αγωνιστικό έτος. Από την πλευρά μας, επισημάνθηκε, για ακόμα μία φορά, η πρόθεσή μας να βρισκόμαστε αδιάλειπτα στο πλευρό των ιθυνόντων του Ορφανοτροφείου και των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό και υπογραμμίστηκε πως η βοήθειά μας στο ίδρυμα δεν περιορίζεται και δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στις εορταστικές περιόδους.

Τέλος, το μεσημέρι της Πέμπτης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις