Λεουτσάκος: «Τα 1000 άτομα ανώτατο όριο είναι τιμωρητικό μέτρο»

Μοιράσου το άρθρο

Για τη δράση της Super League 2 να στηρίξει τους Συλλόγους Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» και «Λάμψη» και το 10% στα γήπεδα μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Η Super League 2 πήρε μια σπουδαία πρωτοβουλία και στην 10η αγωνιστική «σκοράρει φως για τα παιδιά».

Κάθε γκολ που θα πετυχαίνουν οι ομάδες μας στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του χρόνου, θα αντιστοιχεί σε ειδικό χρηματικό ποσό που θα μπει στον κουμπαρά των Συλλόγων Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» και «Λάμψη».

Για το θέμα αυτό μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος στην ΕΡΑ Σπορ τονίζοντας πως θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες δράσεις.

Υποστήριξε ακόμη πως πρόθεση της Super League 2 είναι να συνεχίσει την κοινωνική δράση καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε χαρά στους συνανθρώπους μας και στα παιδιά μας. Θα ακολουθήσουν δράσεις και για την τρίτη ηλικία», ανέφερε.

«Το 10% στα γήπεδα είναι άδικο»

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σχολίασε και το νέο μέτρο στα γήπεδα με το 10% πληρότητας και ανώτατο όριο τα 1000 άτομα, χαρακτηρίζοντας το άδικο.

«Πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και το έχει δείξει η οικογένεια του αθλητισμού εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία έχουμε τηρήσει.

Οι ομάδες για μια διετία υπέστησαν οικονομικό μαρασμό παίζοντας χωρίς κόσμο, αλλά κατάφεραμε να ανταπεξέλθουμε. Ειδικά το ποδόσφαιρο είχε μικρό ποσοστό κρουσμάτων. Το μέτρο είναι άδικο. Όταν ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, οι ομάδες έχουν τόσα διαρκείας δεν μπορείς να κάνεις διαχωρισμό σε εμβολιασμένους για το ποιος θα μπει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση να αυξηθεί το όριο από την στιγμή που ο κόσμος έχει εμβολιαστεί και τα γήπεδα είναι ανοιχτός χώρος. Τα 1000 άτομα ανώτατο όριο είναι τιμωρητικό μέτρο. Θα ήταν πιο εύλογο πριν ανακοινωθεί αυτό το μέτρο να κάτσει στο τραπέζι και η αθλητική οικογένεια. Δεν μπορείς να αποκλείσεις τον κόσμο σε ανοιχτό χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις