Καγιέχα: «Απίστευτη κακοτυχία – Μόνο νίκη στο ντέρμπι»

Με την ατυχία της ομάδας του τα είχε ο Μανού Καγιέχα, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου ήδη στοχεύει στο ντέρμπι, στοχεύοντας μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανού Καγιέχα:

«Το ματς ήταν μία κακοτυχία για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω για το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν σοβαροί, έχοντας κάνει πολλή προπόνηση το τελευταίο διάστημα.

Η μόνη λύση είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και πιθανόν μία μέρα η τύχη μας θα αλλάξει. Αυτή η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική. Συν όλα τα άλλα έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς. Ο Κόκας, ο Γραικός, οι αναγκαστικές αλλαγές του Κατσούκη και του Σκοπελίτη και ο Κουντουριώτης είχε πρόβλημα.

Σίγουρα με τη νέα χρονιά η κατάσταση θα αλλάξει. Είναι απίστευτο να έχουμε τόση κακοτυχία».

«Να κερδίσουμε το ντέρμπι»

«Πλέον επικεντρωνόμαστε μόνο στο ντέρμπι και θέλουμε μόνο τη νίκη. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και την ψυχολογία μας, στοχεύοντας μόνο στο νικηφόρο αποτέλεσμα σ’ αυτό το παιχνίδι. Από αύριο το μόνο που θα σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε το ντέρμπι. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις